Blaga: Vom initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea amnistiei

Duminica, 15 Decembrie 2013, ora 17:14
2162 citiri
Blaga: Vom initia miscari de strada serioase daca se voteaza Legea amnistiei

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a declarat ca PDL nu exclude organizarea unor "miscari de strada serioase daca Legea Amnistiei se voteaza in Parlament", adaugand ca partidul sau va tine sa informeze populatia cu privire la efectele acesteia.

Prezent duminica la sedinta Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Cluj, presedintele formatiunii a declarat ca Uniunea Social Liberala a ales momentul Sarbatorilor pentru adoptarea acestor masuri deoarece oamenii au alte preocupari in aceasta perioada, transmite Mediafax.

"Acesti oameni nu au renuntat la niciunul dintre obiectivele propuse in puciul din 2012. Au dorit superimunitatea inca din februarie. Sa stiti ca nu se vor opri aici, vor incerca sa vina si cu amnistia. PDL va intra in greva parlamentara daca doar o pun pe ordinea de zi, nu putem fi partasi la asemenea actiuni.

Zi de foc in Parlament: Amnistia, amanata. ANI, mutilata. Legea care vizeaza Rosia Montana, ingropata

Iar daca cumva o voteaza, initiem miscari de strada serioase, in care sa constientizeze populatia ce se intampla. Perioada a fost bine aleasa sa dea atacuri la statul de drept, vine Craciunul si lumea are alte obiective. Noi trebuie sa fim mai puternici ca niciodata. Daca toti vom fi soldati disciplinati ai acestui partid, vom recastiga pozitiile pe care le-am avut", a declarat Vasile Blaga.

Modificarea Codului Penal si amendamentele privind amnistia, dezbatute marti de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, urmeaza sa fie analizate cu Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, dar si cu cei din Comisia Europeana, astfel incat sa existe garantia ca ele nu incalca nicio obligatie ce tine de statutul international al tarii noastre.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#PDL miscari strada amnistie, #Blaga lege amnistie proteste , #stiri Vasile Blaga