Lavinia Sandru cere protectie fata de Bercea Mondialu, Blaga dispune cercetari

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 19:02

   

Lavinia Sandru cere protectie fata de Bercea Mondialu, Blaga dispune cercetari
Presedintele PIN Lavinia Sandru i-a adresat miercuri ministrului Internelor, Vasile Blaga, o scrisoare in care solicita protectie fata de interlopul Bercea Mondialu, in urma amenintarilor acestuia.

"Stimate domnule ministru, trecand peste disputele politice avute in ultimii ani, raman la convingerea ca puteti fi, dincolo de omul politic Vasile Blaga, si un ministru corect, care in cazuri extreme poate sprijini cetatenii in dauna unor interlopi dovediti. De aceea ma adresez dumneavoastra, convinsa ca puteti rezolva o situatie care in alte state europene ar parea hilara, dar in Romania suscita un interes major in ultima saptamana.

Un lider al lumii interlope, Anghel Sandu, intrat in constiinta publica drept Bercea Mondialu' (...) a fost iritat atat de adevarurile pe care le-am spus intr-o emisiune Tv, cat si de faptul ca sotul meu, primarul Slatinei, Darius Valcov, isi permite sa ceara respectarea legii de catre toti locuitorii indiferent de zona de influenta pe care o afiseaza", isi incepe presedintele PIN scrisoarea.

Aceasta enumera apoi "biografia interlopa" a lui Bercea Mondialu: 37 de dosare penale, evaziune fiscala, calomnie, inselaciune, lovire, dare de mita, fals sub semnatura privata, spalare de bani, talharie, vatamare corporala grava si tentativa de omor.

Lavinia Sandru spune ca totul se poate rezolva doar printr-o luare de pozitie energica din partea lui Blaga si precizeaza, totodata, ca a facut ea acest demers pentru a nu se interpreta faptul ca Darius Valcov este membru PD-L.

"Sper, domnule ministru, ca solicitarea de a asigura protectie familiei noastre fata de acest pericol social nu va va lasa indiferent. Fac eu acest demers pentru a nu se interpreta apartenenta sotului meu la partidul dumneavoastra. Eu stiu ca obiectivul dumnevoastra primordial este sa dati cetateanului incredere in structurile care trebuie sa-l protejeze si sa asigure un climat propice unei vieti normale si in siguranta.

Fara indoiala ca o luare de pozitie energica din partea dumnevoastra ar reda linistea locuitorilor din Slatina care se simt amenintati de teroarea instaurata de acest personaj si nu in ultimul rand familiei mele care, asa cum asazisul Bercea Mondialu a amenintat public, reprezinta o piedica in calea proiectelor sale de intimidare. Citez aproximativ: 'familia lui Darius Valcov si Laviniei Sandru va suporta consecintele'", se mai arata in scrisoare.

Ea conchide ca nu minciunile pe care Bercea Mondialu le-a spus o ingrijoreaza, ci "ura si amenintarile care au fost facute in mod evident reliefate in declaratiile sale publice".

Ministerul de Interne confirma primirea solicitarii Laviniei Sandru si informeaza ca ministrul Vasile Blaga a dispus sefului Politiei Romane sa faca verificari in acest caz.
A.S.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2149 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
activistul
rank 2
q
il doare pe bercea in cot de blaga si MAI. el este ruda cu fratele presedintelui
Arthas
rank 4
E RUDĂ CU PREȘEDINTELE !
Hă Hă Hă (Păi dacă-i rudă cu Mircea... oare nu-i rudă și cu Traian, fratele lui Mircea ? - regula de 3 simplă )
Maine o vedem pe Lavinia pe la știri cu ochiul vanăt și buzele sparte :))
Mi-a dat Bercea un pumn in ochi și-n plex și-un cap in gură AHĂ HĂ HĂ HĂ Să trăiți bine
Cronos
rank 3
ha, ha,ha
Poateo da Bercea Mondialul in judecat ptr calomnie!!! Pina cind nu-i condamnat el este CINSTIT !!!
Interlop l-a facut presa si PIN-ista justitia a spus ca nu-i periculos si pina in acest moment il considera un cetatean corect!!!
Falciparium
rank 5
Lavinia,
Nu mai face atata galagie ca va fura Mondialu' si pinul din curtea PSD. Cred ca celalalt, prevazut a fi plantat la Cotroceni s-a uscat....
In alta ordine de idei... nu am inteles de ce sotul nu putea face plangere... chiar dadea mai bine:))
Arthas
rank 4
Lavinia... Bercea Mondialu o să vă usuce cu bătaia, furtul și șantajul...
Păi n-ai auzit stimabilo că "domnul" Bercea Mondialu e rudă cu Băsescu ?
Dacă pentru Leana lui Cocoș care nici măcar nu-i e rudă... justiția dă NUP...
Tu ce crezi că va spune justiția romană la adrea lui Bercea Mondialu ?
Acum, vorbim serios... Asta ați ales (Băsescu, manele, țigani, hoți, talhari, șantajiști, comuniști, securiști, ***, pești, droguri, dealeri...demagogie, minciună, mită, furt...), asta aveți !
Vi-l meritați pe Bercea cu varf și indesat și din păcate nu-i singurul !
P.S. Păcat că generalul Antonescu...
DutchStein
rank 5
MULT STIMABILE ANTRAX.....
Acest Bercea,este cumatru cu Mircea Basescu,Presedintele nici nu il cunoaste bibicule.
Ce vina au fratii tai,ca tu nu stii sa te porti ??!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor