Blaga, despre Basescu cu Udrea pe plaja: Oare ce i-ar fi spus lui Iliescu daca facea la fel?

Luni, 05 Mai 2014, ora 13:58
2855 citiri
Blaga, despre Basescu cu Udrea pe plaja: Oare ce i-ar fi spus lui Iliescu daca facea la fel?
Foto: Arhiva

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, luni, de jurnalisti cum vede gesturile presedintelui Traian Basescu pe final de mandat, liderul democrat-liberal raspunzand: "Oare ce-ar fi spus el domnului Iliescu daca facea la fel?".

Blaga a fost intrebat si despre pozele facute de Traian Basescu pe plaja purtand tricoul PMP.

"Eu si PDL suntem mai putin interesati de pozele facute in salvari pe plaja. Pe noi ne intereseaza promovarea candidatilor nostri la Parlamentul European, de departe cea mai buna lista de candidati, a platformei cu care ei se prezinta si desigur sa sanctionam guvernarea proasta din ultimii doi ani USL, PSD pe urma, care a adus numai nenorociri in tara", a raspuns Blaga.

Traian Basescu: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau. Votez Partidul Miscarea Populara

Presedintele Traian Basescu, purtand un tricou cu inscriptia "Vote for PMP" si cu sigla acestei formatiuni, apare intr-o serie de fotografii realizate la malul marii, alaturi de lideri ai Partidului Miscarea Populara, imaginile fiind postate pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

Basescu, in tricou "Vote for PMP", pe plaja alaturi de sotie si Elena Udrea (Galerie foto)

Potrivit unor surse din partid, mai multi lideri locali si nationali ai formatiunii s-au intalnit vineri cu presedintele Traian Basescu la Neptun. Reprezentantii PMP au avut o discutie cu seful statului la un local din statiune, iar apoi au mers pe plaja, dupa care i-au prezentat colectia de tricouri a partidului si au facut mai multe fotografii cu seful statului.

#Vasile Blaga Traian Basescu, #Vasile Blaga Basescu PMP, #Vasile Blaga Basescu tricou PMP , #Traian Basescu