Blaga, despre intalnirea Basescu-Boc-Udrea: Daca la oameni le e foame, merg la masa

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 14:38
2205 citiri
Blaga, despre intalnirea Basescu-Boc-Udrea: Daca la oameni le e foame, merg la masa
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Vasile Blaga a precizat, joi, ca nu il deranjeaza intalnirea de taina dintre Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc de la restaurantul Golden Blitz.

"Eu n-am vazut poza. Daca la oameni le este foame, merg la masa, ceea ce pe mine nu ma derajeaza absolut deloc. Daca unii dintre ei vor sa arate pozele pe Facebok ca sa aveti ce comenta, problema este rezolvata!", a apreciat Vasile Blaga, potrivit Mediafax.

Acesta a facut afirmatia dupa reuniunea organizatiei PDL Sector 2, la a carei conducere a fost realeasa Anca Boagiu. La eveniment a fost invitat si fostul premier Emil Boc, insa acesta nu a venit.

Referitor la vreo legatura intre absenta lui Boc si intalnirea acestuia cu Traian Basescu si Elena Udrea, liderul PDL a mentionat ca Boc a fost un om care "a tinut la unitatea partidului".

"Trebuie sa-l intrebati pe domnul Boc. Stiu un lucru clar: domnul Boc a fost un om care in permanenta a tinut la unitatea partidului. In rest, nu vreau sa comentez, daca la oameni le este foame, mai si mananca", a spus Blaga.

Intalnire de taina Basescu-Boc-Udrea, la Golden Blitz

Presedintele Traian Basescu, fostul premier Emil Boc si deputatul PDL Elena Udrea s-au intalnit, joi, la restaurantul Golden Blitz din Bucuresti, aflat in apropierea Palatului Cotroceni.

Restaurantul Golden Blitz este cunoscut ca fiind un loc preferat al sefului statului, acesta sarbatorindu-si acolo, printre altele, victoria la prezidentialele din 2004.

#Vasile Blaga Basescu, #Blaga intalnire Basescu Boc Udrea, #intalnire Basescu Boc Udrea , #Traian Basescu
Comentarii