Blaga: E problema lui Basescu ce va face mai departe in politica. Ce spune despre PMP

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 18:48
3327 citiri
Blaga: E problema lui Basescu ce va face mai departe in politica. Ce spune despre PMP
Foto: Arhiva

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, ca il va respecta in continuare ca presedinte pe Traian Basescu, dar ca este problema acestuia ce va face mai departe in politica, adaugand ca el nu vede niciun viitor pentru Partidul Miscarea Populara.

"Noi nu am construit noul PNL nici cu voie, nici fara de voie de la Traian Basescu. L-am respectat pe domnul presedinte Traian Basescu si o sa-l respect toata viata, cum imi respect toti presedintii pe care i-am avut in partid, si pe domnul Roman", a declarat Blaga la Adevarul Live, precizand ca sunt oameni care au avut incredere in el.

Referindu-se la Traian Basescu, copresedintele PNL a spus ca "ce va face dansul mai departe in politica e problema domniei sale".

"Eu, personal, nu vad niciun viitor Partidului Miscarea Populara. Ce partid e asta? Pe de-o parte discuti de o noua clasa politica, dar uitati-va cine e acolo. Toti nemultumitii de la noi, cu dosare, toti, unul dupa altul conduceau partidul. Un partid nu se face din oameni nemultumiti ca nu au ajuns in functii", a argumentat Vasile Blaga.

#Blaga Basescu PMP, #Blaga viitorul politic Basescu, #Blaga colegi PMP , #Traian Basescu
Comentarii