Blaga il acuza pe Basescu de ipocrizie: Fara noi, azi nu mai era presedinte

Joi, 10 Iulie 2014, ora 18:42
6744 citiri
Blaga il acuza pe Basescu de ipocrizie: Fara noi, azi nu mai era presedinte

Presedintele PDL, Vasile Blaga, l-a acuzat pe Traian Basescu de ipocrizie, afirmand ca acesta nu ar mai fi fost presedinte fara sprijinul PDL, facand referire la referendumul de demitere din vara anului 2012.

"Daca as fi spus, cum n-am fost niciodata si eu ghiocel, sa spun: 'Sa traiti, sefu', aveti dreptate', n-ar fi avut nimic. Daca ar fi castigat dna Udrea presedintia partidului (PDL - n.red.), nu se intampla nimic, eram un partid extraordinar. Acum, vedeti ce griji isi face presedintele? Vedeti cata ipocrizie, de multe ori? Pai nu spunea ca suntem FSN-isti, sa plece FSN-istii samd.

Pai noi, FSN-istii astia, am fost cei care in 2007 faceam mitinguri de 20, 30, 40, 60.000 de oameni la Iasi. Noi, FSN-isti astia, am fost langa dansul in 2012. Noi, FSN-istii astia, am organizat mitinguri in orase in care altii nici nu aveau voie sa fie. Noi, FSN-isti astia, i-am spus, marti, ultimativ, in Modrogan, 22: 'Indiferent ce spuneti, noi boicotam referendumul!'. Ca avea sfatuitori, ca Alba-ca-Zapada, care ii spuneau: 'Sefule, ii bati pe toti!'.

(...) Cu 400.000 de oameni mobilizati foarte usor de noi, astazi nu mai era presedinte", a spus Vasile Blaga, joi, intr-un interviu acordat DC News.

Basescu, despre Blaga: Acest geambas putea sa nu convoace sesiunea extraordinara in vara lui 2012

Blaga ii raspunde lui Basescu: Nu e frumos sa-l concureze pe Ponta la functia de mincinos-sef

Joi, presedintele Traian Basescu l-a numit pe Vasile Blaga "geambas" si a spus despre acesta ca avea posibilitatea de a nu convoca sesiunea extraordinara in calitate de presedinte al Senatului, in vara anului 2012, cu putin timp inainte de suspendarea sa.

In replica, presedintele PDL a spus despre seful statului ca "nu e frumos sa-l concureze pe Ponta la functia de mincinos-sef". De asemenea, comentand faptul ca Traian Basescu s-a declarat convins ca nu se va realiza fuziunea PDL-PNL, Vasile Blaga a replicat: "Este imoral din partea presedintelui sa se refere astazi la viitorul PDL, pe care l-a numit 'partid de fesenisti', caruia i-a spus 'Adio!' si pe care a incercat in repetate randuri sa il distruga".

Basescu: Sunt convins ca fuziunea PDL-PNL nu e posibila. Blaga a oferit partidul la taraba (Video)

Traian Basescu a mai spus, joi, ca este convins ca o fuziune intre PDL si PNL nu este posibila, acuzandu-l totodata pe Vasile Blaga ca "a pus in punga" partidul si "l-a oferit pe taraba" liberalilor. In plus, a spus despre liderul democrat-liberal ca are comportament "de om disperat".

#Blaga Basescu ipocrizie, #Blaga atac Basescu, #Blaga Basescu referendum suspendare , #Traian Basescu