Blaga: Nu vom lasa netaxat niciun atac al lui Traian Basescu

Vineri, 02 Mai 2014, ora 10:04
1449 citiri

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL nu are nicio problema cu seful statului, dar ca partidul nu va lasa "netaxat" nici un atac la adresa sa.

"Nu avem nicio problema cu domnul presedinte Traian Basescu, este cetatean roman, poate sa sprijine pe oricine. Singura noastra grija este de a nu lasa netaxat nici un atac la adresa Partidului Democrat Liberal.

Pe mine poate sa ma atace oricine, nu am nicio problema, mi-am asumat, nu m-a obligat nimeni sa fiu presedinte de partid, dar nimeni nu are dreptul sa atace acest partid, caruia ii suntem datori cu totii. Cu totii.

Si va reamintesc ca, de fiecare data cand domnia sa sau a candidat sau s-a aflat in dificultate, singurul partid care a fost in permanenta langa domnia sa a fost Partidul Democrat Liberal. Si in 2007 si ce sa mai spun in 2012, cand am luat acea decizie de a nu participa la ceea ce urma sa se intample in ziua votului", a spus Vasile Blaga.

Acesta a adaugat ca PDL "ii datoreaza mult" presedintelui Traian Basescu, dupa cum ii datoreaza mult si lui Theodor Stolojan, care "a intins o mana exact cand avea nevoie Partidului Democrat de la acea data", atunci cand s-a constituit Alianta Dreptate si Adevar.

Presedintele PDL a mai afirmat ca partidul pe care il conduce se adreseaza nu numai militantilor, intrucat niciodata nu a castigat alegerile doar cu militantii.

Referindu-se la alegerile prezidentiale, Vasile Blaga a spus ca "niciun candidat la Presedintie nu va putea castiga daca nu va lua voturi si din partea cealalta" si s-a aratat convins ca va castiga "un candidat din zona dreptei".

Citeste si:
Dacian Cioloș neagă o alianță cu AUR: ”Respectăm niște proceduri parlamentare ca să atingem obiectivele”
Dacian Cioloș neagă o alianță cu AUR: ”Respectăm niște proceduri parlamentare ca să atingem obiectivele”
Europarlamentarul Dacian Cioloş afirmă că USR PLUS nu are o alianţă politică cu Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), el susţinând că există numeroase demersuri legislative făcute în...
Dacian Cioloș explică de ce a votat în Parlamentul European pentru libertăți egale ale cuplurilor LGBT
Dacian Cioloș explică de ce a votat în Parlamentul European pentru libertăți egale ale cuplurilor LGBT
Liderul USRPLUS Dacian Cioloş, șef al grupului Renew Europe din Parlamentul European, explică decizia de a vota Rezoluţia Parlamentului European care propune ca familiile LGBT şi cuplurile de...
Sursa: MEDIAFAX
Comentarii