De fapt, Basescu il sustine pe Blaga (Opinii)

Luni, 18 Februarie 2013, ora 10:49
3206 citiri
De fapt, Basescu il sustine pe Blaga (Opinii)

Pe mine nu ma duce mintea prea mult sa fac analize, sunt altii mai priceputi, eu am doar o inclinatie naturala in a trage cu urechea la ceea ce vorbesc oamenii in metrou, in cele doua tramvaie si doua autobuze ale transportului in comun, pe care le folosesc in fiecare zi.

Blaga a fost strivit de scorul urias al USL-ului, a fost umilit si scos pe line moarta, dar a ramas in fruntea PDL-ului, desi partidul nu mai are miza, dar razboiul intre pisica rasfatata Udrea si buldogul ignorat Blaga l-a propulsat in atentia opiniei publice pe... Blaga.

Iesirea lui Basescu ca sustinator al Elenei Udrea l-a facut pe Blaga si PDL-ul sa intre in toate buletinele de stiri, iar despre Blaga sa se vorbeasca, doar in ultimele zile mult mai mult decat s-a vorbit despre el in ultimele sase luni.

Combinatia Udrea-Basescu contra Blaga l-a scos in fata pe cel din urma. Ba mai mult, a reusit sa-l faca simpatic. Blaga reuseste astfel sa castige nu doar simpatie in PDL ci si din partea oamenilor simpli, adica acei oameni care tac, pe care nu-i intreaba nimeni nimic si care isi pierd vremea in fata televizorului, dar care, din cand in cand, sunt chemati in fata urnelor.

Basescu nu mai este in gratiile romanilor. Sau a ramas in gratiile unui numar prea mic de romani pentru a mai insemna ceva. Udrea sta inca si mai rau. Nu cred ca sunt cu adevarat romani normali la cap care sa spuna din convingere si cu mana pe inima ca Udrea este salvarea PDL. Cei mai multi spun asta doar de dragul lui Basescu, un Basescu aflat la final, din toate punctele de vedere, dar de la care se asteapta inca o minune. Si poate ca impotriva tuturor Basescu mai poate face minuni.

Basescu este un tip extrem de abil si are arta supravieturii in sange. Finalul mandatului de presedinte o sa fie un moment greu pentru Basescu, unica sansa pe care acesta o mai are este aceea a unui partid cat de cat viabil care sa-i acorde suport si sustinere. Udrea nu poate face asta si Basescu stie foarte bine ca in ciuda calitatilor si a loialitatii de care a dat dovada pisica rasfatata, aceasta nu poate tine in mana un partid secatuit cum este PDL-ul.

Mai mult, Basescu nu-i nebun sa nu stie ca Udrea nu mai poate aduna capitalul de simpatie de care are nevoie un presedinte de partid, chiar daca isi taie tocurile pantofilor cu panza de bomfaier si poarta genti de vinilin. Blaga in schimb poate. Blaga poate sa devina carismatic si poate sa construiasca un partid pentru ca are o calitate pe care Udrea nu o sa o aiba niciodata: onestitatea. Pentru ca Blaga e buldogul care maraie, dar care sta pe pres la picioarele stapanului! Si cine putea sa faca o astfel de combinatie mai bine, daca nu Udrea? Cine putea sa produca mai mult interes presei din Romania daca nu Udrea?

Revin la tramvaiele, metroul si autobuzele mele. Oamenilor care circula cu mijloacele de transport in comun, Blaga le-a devenit simpatic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vasile Blaga, #Elena Udrea, #PDL, #Traian Basescu presedinte Romania, #alegeri in PDL , #Traian Basescu