Dancu: Nu exista o competitie intre mine si Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 21:06
2465 citiri
Dancu: Nu exista o competitie intre mine si Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD
Foto: Facebook/Vasile Dancu

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, miercuri seara, ca nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, precizand ca, deocamdata, el nu face parte din proiectul PSD.

Intrebat, la Realitatea Tv, despre ce vor face el si premierul Ciolos dupa alegeri, Vasile Dancu a raspuns: "In principiu, ambii avem proiecte stiintifice, profesionale, dupa aceasta etapa. Nu stim ce ne va oferi viata".

"In acest moment nu exista o competitie intre mine si Dacian Ciolos", a continuat Vasile Dancu.

Referitor la optiunile sale politice, Vasile Dancu a precizat ca el nu se plaseaza in partea dreapta, pentru ca nu ar putea sa isi falsifice toata viata, formatia sa fiind de intelectual de stanga.

"In acest moment, nu fac parte din proiectul PSD", a tinut sa sublinieze Dincu, spunand ca ar fi si prematur si imoral sa se aseze el intr-o pozitie legata de acest partid.

Dancu a spus ca, daca PSD va castiga alegerile, are dreptul sa desemneze premierul, iar partidele doresc sa isi propuna propriii oameni.

In ceea ce priveste platforma lansata de Dacian Ciolos, Vasile Dancu a precizat ca nu a lucrat la aceasta, pentru ca premierul nu a vrut sa implice ceilalti membri ai Cabinetului, astfel incat sa nu se considere o implicare politica a Guvernului.

Dancu a mentionat ca aceasta platforma nu contine chestiuni de originalitate pe care sa si le asume Dacian Ciolos, ci proiecte la care se lucreaza de la inceputul mandatului Cabinetului.

Vasile Dancu a mai spus ca nu vor fi multi ministri care pleaca din guvern pentru a candida la alegerile parlamentare, precizand ca a discutat cu ministrul Muncii, Dragos Pislaru, iar acesta a luat decizia de a nu parasi Cabinetul pentru o candidatura.

Saptamana trecuta, Bloomberg a scris ca Vasile Dancu isi doreste sa fie premier dupa alegerile din decembrie, iar informatie a fost preluata de presa din Romania.

Vicepremierul a explicat insa atunci, la solicitarea Ziare.com, ca a fost "o interpretare a ziaristilor... Nu am niciun proiect de prim-ministru".

Quarterly Report - Editia 4

Gabriela Firea știe cum va reveni în fotoliul de primar al Bucureștiului. Pe ce se bazează
Gabriela Firea știe cum va reveni în fotoliul de primar al Bucureștiului. Pe ce se bazează
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit miercuri, 22 mai, despre lupta care devine din ce în ce mai strânsă. Mai sunt două săptămâni până la alegerile locale, iar...
Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 6. O fostă campioană suspendată pentru dopaj și un viceprimar suspectat de corupție
Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 6. O fostă campioană suspendată pentru dopaj și un viceprimar suspectat de corupție
Partidele și alianțele electorale au avut timp până marți, 30 aprilie, ora 23:59, să-și depună candidaturile pentru primării și consilii județene. Pentru Primăria Sectorului 6 al...
#Vasile Dancu premier, #Vasile Dancu PSD , #PSD