Dancu spune ca Mitrea e singurul care a spus adevarul la Consiliul PSD

Joi, 04 Februarie 2010, ora 17:07
1427 citiri
Dancu spune ca Mitrea e singurul care a spus adevarul la Consiliul PSD

Liderul grupului PSD Cluj, Vasile Dancu, sustine ca singurul care a tinut un discurs serios si care a facut o analiza adevarata a partidului este Miron Mitrea, insa nu se asteapta ca acesta sa castige cursa pentru sefia PSD pentru ca nu traim intr-o "societate unde adevarul este pretuit".

"Ceea ce spune Miron Mitrea in acest moment e singurul discurs serios. In rest, vad foarte multa indecizie, spaima de adevar, lipsa de analiza. Singurul care face o analiza critica asa cum ar trebui facuta intr-un moment in care am pierdut de doua ori alegerile, de doua ori guvernarea, este Miron Mitrea. Il felicit pentru asta, ma bucur pentru el.

Mitrea: Nu accept sa fiu omul nimanui si sa fiu jignit

Dar nu stiu daca cei care spun adevarul pot avea maxime sanse. Intr-o societate libera, intr-o societate fara ipocrizie si unde oamenii sunt liberi sa spuna adevarul, unde adevarul e pretuit, ar trebui sa castige. Nu cred ca o sa castige insa in acest moment, pentru ca partidul inca se afla sub efectul acestei pierderi si nu cred ca am reusit inca sa ne trezim sa ne dam seama de ce avem nevoie", a declarat Vasile Dancu, la Realitatea Fm.

Consiliul National al PSD - Urmareste minut cu minut

Nastase si-a dat seama ca varsta de 60 de ani e ultima sansa in politica

Cat despre anuntul lui Adrian Nastase privind candidatura, Dancu a spus ca se astepta la acest lucru, pentru ca fostul premier si-a dat seama ca "varsta de 60 de ani inseamna ultima sansa in politica".

"Nu este o surpriza, eu il cunosc bine pe Adrian Nastase si stiam ca o sa considere ca varsta de 60 de ani inseamna ultima sansa in politica. Nu stiu daca a evaluat foarte bine toate elementele de context in acest moment, insa era clar ca acest Consiliu National il si avantajeaza: este seful acestui Consiliu, a fost adus la conducere inapoi de acest Consiliu care s-a opus conducerii in acel moment, deci este in fieful lui si, sigur, are si experienta ca sa adune aplauze.

Adrian Nastase candideaza la sefia PSD

Adrian Nastase are o sansa pentru ca este un politician cu experienta, dupa parerea mea, insa nu cred ca are prima sansa in acest moment. Probabil ca intre Mircea Geoana si Cristian Diaconescu va fi o batalie importanta, daca nu cumva Adrian Nastase a reusit sa castige la acest Consiliu o popularitate mai mare decat avea", a mai spus social-democratul.

Intrebat daca a avut si dezamagiri, Dancu s-a referit tot la colegul Nastase: "Nu m-am asteptat de la Nastase sa-l laude pe Vanghelie, parca avea mai mult orgoliu...".

A.S.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Vasile Dancu discurs Mitrea, #Adrian Nastase candidatura PSD, #Mircea Geoana Cristian Diaconescu, #Consiliul National PSD , #PSD