Dancu: Va indemn sa aveti curaj ca Rambo

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 17:12
1643 citiri
Dancu: Va indemn sa aveti curaj ca Rambo

Social-democratii trebuie sa comunice ca Rambo in campania electorala astfel incat mesajul de stanga sa fie auzit si inteles mai bine, a indemnat, joi, senatorul PSD Vasile Dancu.

"Va indemn sa aveti curaj, fiecare va trebui sa comunicati ca si Rambo, fiecare veti fi soldat universal in colegiile dumneavoastra. Noi vom fi alaturi de dumneavoastra, dar nu vom putea comunica in locul dumneavoastra, sa spuneti lucruri de stanga, chiar daca nu le avem in proiectul mare al partidului in acest moment", a spus Dancu.

Senatorul PSD a adaugat ca economia speculativa trebuie reglementata, ca bursa poate fi nationalizata sau ca se poate infiinta o regie a medicamentului pentru ieftinirea produsului.

Dancu si-a inceput discursul cu o poveste despre presedintele Braziliei, Lulo da Silva, care, in timpul dictaturii militare, s-a dus pe un stadion, alaturi de 80.000 de sindicalisti muncitori pentru a tine un discurs. Politia militara a trimis elicoptere sa ii bruieze, insa cuvintele sale s-au propagat pana la urma din om in om.

"In acest moment, dreapta, PNL, Guvernul incearca, umbla cu elicoptere pe deasupra noastra si ne spun ca dupa ce economia a bubuit timp de patru ani, dintr-o data profesorii au bagat tara in criza. Profesorii nici macar nu si-au luat vreun salariu, nu au apucat. Sau ca vine o criza de afara pentru care nu este responsabil nimeni de la Guvern.

Eu cred ca in fata acestui pericol, in fata acestui zgomot de fond, pe care l-am preluat si noi, noi ar trebui sa actionam, in aceste momente, dupa ce am avut ezitari, am avut o criza, pe care nu sunt sigur ca am depasit-o, fiecare militant ar trebui sa fie de stanga", a mai spus fostul vicepresedinte al PSD.

"Aceasta minciuna liberala, acest neoliberalism vulgar, pe care il auzim noi, va trebui fiecare, pe limbajul lui si la publicul lui sa il demistificam, sa spunem adevarul si dincolo de visele noastre de guvernare, dincolo de coalitiile care exista in cadrul fiecaruia, cred ca in aceste 30 de zile de campanie va trebui sa fim de stanga cu adevarat", a mai afirmat senatorul PSD de Cluj.

PSD Cluj si-a lansat joi candidatii la alegerile parlamentare la Casa de Cultura a Studentilor in prezenta a peste 1.000 de membri si simpatizanti PSD. Evenimentul a fost prezentat de actorul clujean Dorel Visan.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Gabriela Firea după decizia comasării alegerilor: ”Am votat să avem liste comune la europarlamentare cu PNL”
Gabriela Firea după decizia comasării alegerilor: ”Am votat să avem liste comune la europarlamentare cu PNL”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu cele locale, iar PSD şi PNL să aibă liste comune la alegerile...
Cine sunt liderii din PNL care au votat împotriva comasării alegerilor și listelor comune la europarlamentare cu PSD. ”Dacă ne prostituăm, să o facem și la locale”
Cine sunt liderii din PNL care au votat împotriva comasării alegerilor și listelor comune la europarlamentare cu PSD. ”Dacă ne prostituăm, să o facem și la locale”
Cei cinci lideri din PNL care au votat împotriva comasării alegerilor și contra listelor comune la europarlamentare cu PSD sunt Ilie Bolojan, Florin Birta, Ioan Turc, Robert Sighiartău, Florin...
#Vasile Dancu, #Rambo, #campanie electorala, #mesaj, #PSD , #PSD