Vasile Dancu: Cu Geoana si Vanghelie avem garantia ca nu mai castigam alte alegeri

Luni, 15 Februarie 2010, ora 23:25
3166 citiri
Vasile Dancu: Cu Geoana si Vanghelie avem garantia ca nu mai castigam alte alegeri

Vasile Dancu, unul din liderii grupului de la Cluj, este de parere ca retragerea din cursa pentru sedia PSD a lui Adrian Nastase ar putea sa aprinda "o forma de revolta" care i-ar putea asigura victoria lui Cristian Diaconescu.

Dancu sustine, de asemenea, ca Adrian Nastase nu ar fi renuntat la candidatura daca nu avea un motiv foarte serios pentru ca este un luptator, scrie Mediafax.

"Si-a dat seama ca actuala conducere incearca sa influenteze Congresul, nu prin metode oneste, ci prin metode care sunt oarecum vecine cu fraudarea alegerilor. Altfel nu imi inchipui, pentru ca Nastase este un luptator si nu ar renunta asa usor", a afirmat Dancu.

Adrian Nastase nu mai candideaza la presedintia PSD

Victor Ponta candideaza la sefia PSD

Miron Mitrea: Ma gandesc foarte serios sa-mi retrag candidatura la sefia PSD

In opinia lui Vasile Dancu, Cristian Diaconescu poate castiga de pe urma retragerii lui Nastase, dar numai daca se va afla in fruntea miscarii de revolta si daca va fi mai activ. Totusi, el considera ca daca nu vor fi conditii egale, "va fi favorizat numai Geoana, impreuna cu Vanghelie si gasca lor".

El a adaugat ca daca la Congres va castiga "cuplul Vanghelie-Geoana", acestia se "delegitimeaza singuri", iar PSD nu va mai constitui o alternativa la guvernare.

"Am senzatia ca ucid tot ceea ce ar insemna viitorul partidului ca alternativa. Mircea Geoana, impreuna cu Marian Vanghelie, vor constitui o garantie ca sa nu mai castigam nici viitoarele alegeri generale sau locale", a mai spus Dancu, potrivit Mediafax.

#Vasile Dancu Congres PSD, #grupul Cluj Congres PSD, #Dancu PSD Geoana Vanghelie, #Nastase retragere candidatura, #PSD Cristian Diaconescu presedinte , #PSD