Vasile dincu psd

Vasile Dîncu respinge ideea că PSD a pus la cale cu Iohannis noua alianță cu PNL. „Nu ne-am gândit la aşa ceva. Şi pe noi ne-a surprins”

16 Noiembrie 2021 - Vasile Dîncu respinge ideea că PSD a pus la cale cu Iohannis noua alianță cu PNL. „Nu ne-am gândit la aşa ceva. Şi pe noi ne-a surprins”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a declarat că afirmaţia fostului lider PNL Ludovic Orban potrivit căreia strategia de colaborare dintre liberali şi social-democraţi...

7 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, PNL, Ludovic Orban, Klaus Iohannis
Vasile Dîncu anunţă pretențiile PSD pentru a renunța la postul de premier. SGG și un minister avizor

16 Noiembrie 2021 - Vasile Dîncu anunţă pretențiile PSD pentru a renunța la postul de premier. SGG și un minister avizor

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a anunţat marți, 16 noiembrie, că social-democraţii doresc Secretariatul General al Guvernului şi Ministerul Finanţelor în cazul în...

7 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, Florin Citu, alianta PNL PSD
Vasile Dîncu, despre negocierile privind formarea guvernului. „Nu cred că vor fi probleme cu privire la numele miniştrilor”

15 Noiembrie 2021 - Vasile Dîncu, despre negocierile privind formarea guvernului. „Nu cred că vor fi probleme cu privire la numele miniştrilor”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a spus luni, 15 noiembrie, că nu consideră că vor fi probleme în legătură cu discuţiile asupra miniştrilor propuşi în viitorul...

7 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, guvern, negocieri PSD PNL
Vasile Dîncu, despre alianța cu PNL: „Nu există nicio şansă ca să ne anihilăm unii pe alţii. Eu cred că îi ajutăm puţin”

08 Noiembrie 2021 - Vasile Dîncu, despre alianța cu PNL: „Nu există nicio şansă ca să ne anihilăm unii pe alţii. Eu cred că îi ajutăm puţin”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, consideră că nu există "nicio şansă" ca PSD şi PNL să se "anihileze" reciproc făcând o alianţă care să guverneze România....

6 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, alianta PNL PSD, PNL, Florin Citu
Vasile Dîncu: PSD-ul ar trebui să dea premierul. "Se poate guverna în această formulă dacă şi peneliştii fac un efort”

04 Noiembrie 2021 - Vasile Dîncu: PSD-ul ar trebui să dea premierul. "Se poate guverna în această formulă dacă şi peneliştii fac un efort”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu a declarat joi, 4 noiembrie, la Parlament, înainte de întâlnirea PNL-PSD, pentru negocierea unei majorităţi parlamentare, că PSD-ul...

6 comentarii
Alte articole despre:  vasile dincu, PSD, premier, PNL, portofolii
Vasile Dîncu, despre negocierile PSD-PNL pentru formarea unui guvern: „Florin Cîțu ne-a spus că nu refuză ideea unei participări a PSD”

01 Noiembrie 2021 - Vasile Dîncu, despre negocierile PSD-PNL pentru formarea unui guvern: „Florin Cîțu ne-a spus că nu refuză ideea unei participări a PSD”

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat, la Digi 24, că PSD nu va merge cu o propunere de premier la Cotroceni, în cazul în care guvernul propus de Nicolae Ciucă...

16 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, negocieri, PNL
Vasile Dîncu susține că PSD nu se aliază cu PNL. „Nu putem să credităm un guvern care a dus România în această groapă. Nu dorim să facem niciun fel de USL”

24 Octombrie 2021 - Vasile Dîncu susține că PSD nu se aliază cu PNL. „Nu putem să credităm un guvern care a dus România în această groapă. Nu dorim să facem niciun fel de USL”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat duminică, 24 octombrie, că PSD şi PNL sunt de acord că nu doresc refacerea USL. ”Nu putem să credităm un guvern care a...

10 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, nicolae ciuca, PSD, PNL, USL
Primele tensiuni în PSD. Vasile Dîncu și Dumitru Buzatu au cerut ca partidul să nu-l voteze pe Ciucă SURSE

21 Octombrie 2021 - Primele tensiuni în PSD. Vasile Dîncu și Dumitru Buzatu au cerut ca partidul să nu-l voteze pe Ciucă SURSE

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, și Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, au cerut în ședința Biroului Permanent al partidului ca PSD să nu...

3 comentarii
Alte articole despre:  PSD, Vasile Dincu PSD, nicolae ciuca, guvern ciuca
Vasile Dîncu, despre învestirea cabinetului Cioloș: "Nu putem să votăm acest guvern. Sigur că nimic nu este bătut în cuie până în momentul votului"

19 Octombrie 2021 - Vasile Dîncu, despre învestirea cabinetului Cioloș: "Nu putem să votăm acest guvern. Sigur că nimic nu este bătut în cuie până în momentul votului"

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că premierul desemnat, Dacian Cioloş, nu a cerut votul PSD şi nu a venit să facă o ofertă, iar Guvernul său are puţine...

10 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, guvernul Ciolos, vot psd guvernul ciolos
Vasile Dîncu (PSD) despre o posibilă reformă electorală: „Trebuie ţinut cont de cultura patriarhală bazată pe lideri și lipsa de descentralizare a României”

14 Octombrie 2021 - Vasile Dîncu (PSD) despre o posibilă reformă electorală: „Trebuie ţinut cont de cultura patriarhală bazată pe lideri și lipsa de descentralizare a României”

Vicepreşedintele Senatului Vasile Dîncu (PSD) este de părere că un Cod electoral în România trebuie gândit sistemic, diferenţiat pentru alegerile generale şi cele locale. "Ar trebui un Cod...

1 comentariu
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, alegeri, reforma electorala
Vasile Dîncu: „Nu ne înghesuim noi să votăm un guvern pe care tocmai l-am dat jos. Nu există niciun semn de înțelegere în alianță”

13 Octombrie 2021 - Vasile Dîncu: „Nu ne înghesuim noi să votăm un guvern pe care tocmai l-am dat jos. Nu există niciun semn de înțelegere în alianță”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că PSD nu se va "înghesui" să voteze un guvern format din miniştri ai USR, el arătând că PSD a înaintat şi a votat o...

3 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, Dacian Ciolos, Florin Citu, usr plus
Vasile Dîncu, întrebat dacă l-a amenințat pe Liviu Dragnea că nu mai prinde Crăciunul în libertate: "Bărbații nu vorbesc despre asta în public. Este un mincinos"

09 Octombrie 2021 - Vasile Dîncu, întrebat dacă l-a amenințat pe Liviu Dragnea că nu mai prinde Crăciunul în libertate: "Bărbații nu vorbesc despre asta în public. Este un mincinos"

Vasile Dîncu a acordat un interviu în care a vorbit, printre altele, despre relația pe care a avut-o cu Liviu Dragnea înainte ca fostul lider PSD să intre la pușcărie.
Interviul a fost...

10 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, Liviu Dragnea, conflict psd, craciun libertate
Alexandru Rafila, despre presupusa întâlnire dintre Vasile Dîncu și Alina Gorghiu: „Discuţiile în forurile de conducere ale partidului exclud o astfel de posibilitate”

06 Octombrie 2021 - Alexandru Rafila, despre presupusa întâlnire dintre Vasile Dîncu și Alina Gorghiu: „Discuţiile în forurile de conducere ale partidului exclud o astfel de posibilitate”

Senatorul PSD Alexandru Rafila a fost întrebat miercuri, 6 octombrie, dacă ştie despre o întâlnire a liberalei Alina Gorghiu cu Vasile Dîncu, de la PSD, pentru susţinerea unui guvern...

1 comentariu
Alte articole despre:  Alexandru Rafila, Alina Gorghiu, Vasile Dincu PSD
Vasile Dîncu: „Nu vom susține un guvern minoritar PNL. În acest moment domnul Cîţu spune că PSD este duşmanul poporului”

05 Septembrie 2021 - Vasile Dîncu: „Nu vom susține un guvern minoritar PNL. În acest moment domnul Cîţu spune că PSD este duşmanul poporului”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat duminică, 5 septembrie, că în niciun caz PSD nu va susţine un guvern minoritar şi, mai mult, îi pare rău că a ajutat la...

9 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, motiune PSD, GUVERN CITU
Vasile Dîncu anunță că PSD nu va vota un guvern minoritar: ”Nici nu vom pune o moţiune de cenzură fără să fim siguri că am putea să avem o majoritate”

01 Septembrie 2021 - Vasile Dîncu anunță că PSD nu va vota un guvern minoritar: ”Nici nu vom pune o moţiune de cenzură fără să fim siguri că am putea să avem o majoritate”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a afirmat că social-democraţii nu vor vota un guvern minoritar şi nu vor depune o moţiune de cenzură fără a fi siguri că ar putea...

2 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, stelian ion, remaniere ministri, motiune PSD
Vasile Dîncu, despre criticile lui Dragnea la adresa PSD după eliberare: ”A lăsat partidul într-o criză de lider și de imagine”

15 Iulie 2021 - Vasile Dîncu, despre criticile lui Dragnea la adresa PSD după eliberare: ”A lăsat partidul într-o criză de lider și de imagine”

Președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dîncu a reacționat joi la declarațiile fostului șef social-democrat după eliberarea sa, care a spus despre PSD că a devenit un "partid de...

24 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, Liviu Dragnea, eliberare liviu dragnea
Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu: "Nu exclud o guvernare cu PNL"

09 Iunie 2021 - Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu: "Nu exclud o guvernare cu PNL"

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu crede ca actuala coalitie de guvernare va mai rezista pana in 2023. Intr-un interviu pentru Europa Libera, Dincu spune ca nu este exclus ca...

27 comentarii
Alte articole despre:  PSD, Vasile Dincu PSD, guvernare PSD PDL
Vasile Dincu anunta ca PSD nu face coalitii politice cu AUR. "Insa acest partid are dreptul sa se modernizeze"

24 Mai 2021 - Vasile Dincu anunta ca PSD nu face coalitii politice cu AUR. "Insa acest partid are dreptul sa se modernizeze"

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca formatiunea nu face coalitii politice cu AUR, in contextul motiunii de cenzura care ar urma sa fie depusa. "Noi nu facem coalitii...

5 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, aur, coalitie, Florin Citu
Vasile Dincu: Am privit Europa ca fiind un fel de Mos Craciun care vine cu bani si noi trebuie numai sa ii cheltuim

09 Mai 2021 - Vasile Dincu: Am privit Europa ca fiind un fel de Mos Craciun care vine cu bani si noi trebuie numai sa ii cheltuim

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, este de parere ca Europa suporta cu greu Romania din cauza lipsei de performanta deoarece "am privit Europa ca pe un Mos Craciun care aduce...

6 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, stiri politica, Europa
Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD: "Manifestatiile de acum nu se pot compara cu cele generate de Ordonanta 13 sau cu 10 august 2018"

04 Aprilie 2021 - Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD: "Manifestatiile de acum nu se pot compara cu cele generate de Ordonanta 13 sau cu 10 august 2018"

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca protestele de strada din ultimele zile sunt consecinta unei crize politice si sustine ca manifestatiile de acum nu se pot compara...

10 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, proteste pandemie, dancu proteste
Vasile Dancu: PSD isi propune infiintarea unei "platforme" de stanga care sa reuneasca formatiunile din aceasta zona politica, inclusiv Pro Romania

21 Februarie 2021 - Vasile Dancu: PSD isi propune infiintarea unei "platforme" de stanga care sa reuneasca formatiunile din aceasta zona politica, inclusiv Pro Romania

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dancu, afirma ca PSD isi propune infiintarea unei "platforme" de stanga care sa reuneasca in jurul sau formatiunile din aceasta zona politica,...

16 comentarii
Alte articole despre:  vasile dincu, PSD, pro romania
Vasile Dincu pregateste terenul pentru reintoarcerea lui Robert Negoita in PSD: Ii aducem inapoi pe cei care au avut conflicte, sa le zicem asa, personale"

11 Ianuarie 2021 - Vasile Dincu pregateste terenul pentru reintoarcerea lui Robert Negoita in PSD: Ii aducem inapoi pe cei care au avut conflicte, sa le zicem asa, personale"

Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD, sustine ca formatiunea politica pe care o reprezinta are un proiect: aducerea in partid a celor care au plecat. Politicianul a facut aceste...

4 comentarii
Alte articole despre:  Robert Negoita, Gabriela Firea, PSD, Vasile Dincu PSD, stiri politica
Ce spune liderul PSD, Vasile Dincu, fost vicepremier in guvernul Ciolos, despre o posibila alianta cu USR-PLUS

14 Decembrie 2020 - Ce spune liderul PSD, Vasile Dincu, fost vicepremier in guvernul Ciolos, despre o posibila alianta cu USR-PLUS

Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD, a declarat duminica seara, 13 decembrie, ca in acest moment nu exista niciun plan pentru o posibila alianta cu USR PLUS. Fost vicepremier in...

3 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, Vasile Dincu USR, Vasile Dincu Ciolos, Vasile Dincu alianta USR
Ce sustine Vasile Dincu ca s-a intamplat la intalnirea de taina cu liderul AUR, George Simion: "Nu are legatura cu consultarile"

13 Decembrie 2020 - Ce sustine Vasile Dincu ca s-a intamplat la intalnirea de taina cu liderul AUR, George Simion: "Nu are legatura cu consultarile"

Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD, a dat explicatii cu referire la intalnirea avuta cu liderul AUR, George Simion. "Nu are legatura cu consultarile. Am vorbit despre un studiu...

7 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, George Simion, aur, intalnire
Vasile Dincu: "PSD revine la o stanga rationala, pregatim o noua generatie de intelectuali". Ce spune despre Olguta Vasilescu, Claudiu Manda si Sorin Grindeanu

24 August 2020 - Vasile Dincu: "PSD revine la o stanga rationala, pregatim o noua generatie de intelectuali". Ce spune despre Olguta Vasilescu, Claudiu Manda si Sorin Grindeanu

Mesajul principal pe care ar trebui sa-l transmita in acest moment PSD este ca face corectii si revine la o stanga rationala, care intelege criza prin care trecem, declara presedintele Consiliului...

20 comentarii
Alte articole despre:  Vasile Dincu PSD, Vasile Dincu social democrat

Top 3 știri din presa centrală

Cum au ajuns românii din Diaspora să voteze AUR. Antropolog: George Simion este fix simbolul clasei mijlocii deprivate de globalizare
Votanții AUR sunt motivați de „nemulțumirea pe care o simt că alții câștigă mult mai mult decât ei de pe urma globalizării”,...

Florin Cîțu s-a supărat “big time” pe partid. A ieșit de pe toate grupurile PNL și se pregătește să fie schimbat de la șefia SenatuluI
Fostul lider liberal Florin Cîțu a părăsit zilele trecute toate grupurile de comunicare internă ale PNL, susțin surse politice pentru...

Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Franţa a desfăşurat în România, unde este naţiune-cadru a forţelor NATO, un sistem de apărare de tip sol-aer de ultimă generaţie, din...
  1. Autorul hitului „Omul bun și pomul copt”, condamnat pentru corupție, după 14 ani de la încasarea unei mite de 400.000 de lei
  2. Rușii au trimis mașinile Terminator în Ucraina. "Este, practic, imposibil să supraviețuiești" VIDEO
  3. O descoperire ce i-a lăsat perplecși pe astronomi: Misterioase ziduri găsite în spațiu VIDEO
  4. Ce este moneda fiduciară. De ce trebuie să învăţăm despre natura schimbătoare a banilor în timp
  5. Vestul Europei, în contrast cu SUA. Liderii europeni se tem de ceea ce s-ar întâmpla dacă Ucraina chiar va câștiga
  6. O nouă anchetă de răsunet a Recorder. Cum a fost „executat” de DIICOT un român care lucra, sub acoperire, pentru statul român VIDEO
  7. Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
  8. Bobonete și Oțil, înainte să ajungă celebri. "Cea mai valoroasă treabă: soția care face poza este tot aia de când erai sărac"
  9. Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
  10. Reacția Ucrainei la scandalul Eurovision: ”Este o adevărată rușine”