Funcția pentru care a fost propus Vasile Dîncu după demisia cu scandal de la conducerea Ministerului Apărării

Vineri, 10 Februarie 2023, ora 16:56
4761 citiri
Funcția pentru care a fost propus Vasile Dîncu după demisia cu scandal de la conducerea Ministerului Apărării
Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării în octombrie 2022 FOTO Facebook

Grupurile parlamentare ale Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor şi Senat l-au propus vineri, 10 februarie, pe senatorul PSD Vasile Dîncu să ocupe funcţia de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

Propunerea a fost făcută către Birourile permanente reunite ale Parlamentului, care au decis că alegerea lui Dîncu în funcţia de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO va fi supusă votului în şedinţa de plen comun din data de 21 februarie.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, pe 21 februarie, în şedinţă de plen comun, pentru alegerea preşedinţilor Autorităţii Electorale Permanente şi Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Vasile Dîncu a demisionat de la conducerea Ministerului Apărării în octombrie 2022, spunând că nu poate colabora cu președintele Klaus Iohannis. Ulterior, el a susținut că a existat un ”ordin” să fie ”linşat” de unii analişti şi la unele televiziuni după declaraţiile sale referitoare la războiul din Ucraina.

#Vasile Dincu PSD, #presedinte, #delegatie, #Parlamentul Romaniei, #adunare parlamentara NATO , #Stiri Vasile Dincu