Presedintia: Minciunile lui Marica, o tehnica ce tine de arsenalul crimei organizate

Joi, 17 Februarie 2011, ora 19:50
2931 citiri

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a respins cu vehementa acuzatiile lansate joi seara de liderul sindical Vasile Marica, spunand ca toate au fost numai minciuni lansate de un "personaj cu un comportament mizerabil".

Intr-o interventie la Realitatea TV avuta la scurta vreme dupa conferinta de presa tinuta de Marica, Valeriu Turcan a declarat ca toate povestile lansate de liderul de sindicat sunt "minciuni si exista doar in mintea domniei sale".

Mai mult, purtatorul de cuvant al presedintiei a dat de inteles ca Marica a lansat toate aceste acuzatii extrem de grave pentru ca se simte incoltit si incearca sa scape de propriile probleme cu Justitia, neputand sa isi justifice averea nici in fata presei, nici in fata institutiilor de control.

"Sa lansezi minciuni despre altii este o tehnica ce tine de arsenalul crimei organizate", a mai replicat Valeriu Turcan punctand foarte clar: "Pentru institutia prezidentiala, domnul Marica nu reprezinta si nu a reprezentat niciodata vreun interes".

Afirmatia se referea la faptul ca liderul sindical a sustinut ca este in vizorul presedintiei din cauza amplelor actiuni de protest la adresa Guvernului si ca, nici mai mult nici mai putin, cazul sau este unul de "politie politica".

Marica ii cere demisia lui Basescu, pentru ca "sta la masa cu infractorii"

"Toate afirmatiile domnului Marica sunt minciuni. (...) Nu voi cadea in capcana de a intra in dialog cu acest personaj care este disperat(...) Nu a existat o asemenea intalnire si domnul Marica nu a fost capabil sa prezinte nici macar un element care sa ii sustina afirmatia", a mai spus Valeriu Turcan, subliniind foarte clar ca nu a existat nicio intalnire intre Marius Ungureanu, cel care s-a autodenuntat in urma cu doua zile acuzandu-l pe Marica de coruptie, si presedintele Traian Basescu.

Vasile Marica, acuzat ca a primit spaga (Video)

La finalul interventiei sale, purtatorul de cuvant al presedintiei a subliniat ca toate acuzatiile lansate de Vasile Marica sunt "afirmatii eronate, de domeniul absurdului".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Vasile Marica Basescu, #Marica acuzat, #Marica DNA, #Marica vama Basescu , #spaga