Senatorul Vasile Nistor pleaca din PD-L, nemultumit de guvernare
Vasile Nistor / stiri Vasile Nistor
Senatorul PD-L Vasile Nistor a anuntat ca se va retrage din partid si ca va activa ca independent, pentru ca "nu mai poate duce povara politica a acestei guvernari care a facut foarte mult rau romanilor". "Dupa o lunga perioada de analiza a scenei politice romanesti in general si a situatiei existente in PD-L in mod special, am decis astazi ca este momentul sa ma retrag din partid si sa activez in continuare in calitate de senator independent", se arata intr-un comunicat de presa al senatorului, citat de Mediafax. Nistor sustine ca tensiunile care s-au acumulat in PD-L au dus la un conflict generalizat la nivelul tuturor filialelor din tara. "Un alt aspect care m-a nemultumit si care a creat mari prejudicii de imagine partidului este votul fraudulos la Legea pensiilor, o lege extrem de importanta pentru societatea romaneasca. Comportamentul presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase si sustinerea de catre partid a ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Vasile Nistor, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Vasile Nistor
Vasile Nistor
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Vasile Nistor, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.