Ziare.com

"Ultrasii" au rabufnit: Badea si Turcu sunt adevaratele gunoaie de la Dinamo

Marti, 30 Martie 2010, ora 22:03

   

"Ultrasii" au rabufnit: Badea si Turcu sunt adevaratele gunoaie de la Dinamo
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, si actionarul Vasile Turcu au fost desfiintati de suporterii "ros-albilor" de la Peluza "Catalin Hildan".

"Ultrasii" il acuza pe Badea ca a calcat in picioare imaginea "unicului capitan" atunci cand a oferit tricoul cu numarul 11, retras definitiv dupa decesul lui Hildan, unui sponsor, in timp ce Turcu este taxat pentru declaratiile acide la adresa portarului Emilian Dolha.

Iata comunicatul suporterilor dinamovisti:

"In urma reprobabilelor evenimente ce au socat intreaga opinie publica si publicul dinamovist in special din ultimele trei zile, noi, membrii PCH vrem sa ne facem cunoscuta pozitia fata de adevaratele gunoaie de la Dinamo, Nicolae Badea si Vasile Turcu, in ordinea pozitiei ocupata in organigrama clubului.

Sfidand orice fel de logica, calcand in picioare imaginea lui Catalin Hildan, cel care A MURIT PE TEREN PURTIND TRICOUL CU NUMARUL 11, persifland familia indurerata a acestuia si scuipand in fata suporterii dinamovisti de pretutindeni (folosirea modului gerunziu nu este intimplatoare, ci are o profunda legatura cu domnul Badea), presedintele CA al FC Dinamo, dl Nicolae Badea, a decis sa-i acorde tricoul Unicului Capitan dlui Hirotomo Kani.

In dorinta de a argumenta gestul de o imbecilitate crasa, dl Badea, in stilu-i caracteristic mostenit din trecut, a dorit sa "ambaleze" totul intr-o insiruire de cuvinte fara sens si continut sperind ca ideea se va pierde undeva pe traseu. Cuvinte mari, aparent incarcate de substanta, ca "parteneri de imagine" nu fac altceva decat sa mascheze saracia si mizeria in care se zbate clubul nostru, care de dragul catorva masini pentru angajati se vede in postura de a se prostitua si a-si lasa istoria calcata in picioare fara menajamente. Totul, evident, sub managementul extrem de competent al dlui Badea.

Il anuntam pe cel care expresia "mijloace specifice" il caracterizeaza perfect ca noi, cei care inca mai credem ca banii nu pot cumpara totul, nu vom asista pasivi, cum s-ar dori, si nu vom permite ca ororile sa se repete. Daca folosirea sintagmei "tricoul cu numarul 11 (...) va fi acordat cu titlu de exceptie partenerilor de imagine" si implicit a viitorului si a pluralului din ea incearca sa pregateasca terenul si sa ne indice ca acesta nu-i decat inceputul, represaliile vor fi dintre cele mai dure, indiferent de consecinte.

Nu ne explicam inca cum de un om care conduce companii cu standarde dintre cele mai inalte poate comite o asemenea gafa, dar ne explicam de ce letargicul departament de marketing al FC Dinamo nu i-a atras atentia: deoarece, de la infiintare, acest departament ar trebui sa aduca bani la bugetul clubului si public la stadion, nu-si justifica bugetul si, in general, existenta.

In timp ce rivalii nostri istorici au luat exemplul cluburilor mari din Europa si au inteles ca astfel de activitati pot genera venituri importante, deschizind o retea dezvoltata de magazine, noi inca ne chinuim cu doua(!!!) "Dinamobile", din care unul fantomatic, incarcat numai cu marfa la negru, neapartinand clubului Dinamo si un magazin de prezentare modest, branduit inteligent cu imaginea in marime naturala a lui Ze Kalanga. Respectam compania Honda, calitatea produselor acesteia si parteneriatul semnat cu FC Dinamo, dar nu putem accepta acordarea tricoului sfant pentru noi, "cu titlu de exceptie", cum elegant se exprima dl Badea, NIMANUI. Suntem convinsi ca dl Hirotomo Kani, cunoscand sensul cuvintului onoare, in concordanta cu poporul din care face parte si cu filosofia de viata a acestuia, va intelege situatia.

Cerem in consecinta organizarea unei conferinte de presa in care dl Badea sa ceara scuze in primul rand familiei celui care a fost Catalin Hildan, precum si suporterilor pentru dezonoarea si rusinea adusa. De asemenea, dorim predarea tricoului de catre dl Hirotomo Kani in cadru oficial, de preferat la meciul de vineri, unui membru al familiei sau, in cel mai rau caz, al Peluzei Catalin Hildan.

Dorim de asemenea sa mentionam ca reactia de astazi a lui Cristi Hildan nu-l exonereaza pe dl Badea, ci intareste si confirma valorile dupa care cei doi frati au fost crescuti, dovedind o diplomatie necaracteristica actualei conduceri.

Referitor la reactia vicepresedintelui Vasile Turcu si la iesirea acestuia la adresa lui Emilian Dolha, ne exprimam sincer regretele fata de progresul medicinei din ziua de azi. Daca alte lucruri se pot transplanta sau mari, inteligenta niciodata, iar expresia "purtator ilegal de creier", lansata de Cornel Dinu, colegul de generatie al celui care il saluta dupa ce primea bani ( pt cei ce nu-si aduc aminte este vorba de fosta mare glorie, Florea Dumitrache) se pare ca si-a gasit un nou adresant.

Adus la Dinamo pentru a suplini doua posturi, cel de pusculita de la miezul noptii si cel de bufon de serviciu, minionul Vasile Turcu nu si-a indeplinit cu brio nici una din cele doua sarcini. Il anuntam ca Dinamo n-are nevoie de el, asa cum nici el n-are nevoie de Dinamo; in consecinta ii uram un calduros "drum bun" si il asiguram de "dragostea" noastra neconditionata pana la materializarea acestui lucru.

In concluzie, dorim ca cei doi sa stie ca un securist si un santierist mai au mult de lucru pana sa distruga complet spiritul dinamovist, iar urarile din vara, de pe tribuna oficiala, se aplica in continuare."
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1304 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ULTRASII

Foarte corecta reactia suporterilor. Badea nu s-a dovedit a fi managerul de care are nevoie Dinamo, iar Turcu e o pata de rusine pe emblema clubului.
Ar mai fi o problema:
Cum ramane cu bisnitarii Borceas, Giovani, Netoiu, Prunea si ceilalti trepadusi din loje? Suporterii vehement protestatari nu au nimic de spus in privinta lor? O luare de pozitie ar fi interesanta.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor