Refuzata radical, Dancila "se simte infuriata" si insista cu dezbaterea: Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 12:36
7723 citiri
Refuzata radical, Dancila "se simte infuriata" si insista cu dezbaterea: Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Candidatul PSD la presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a publicat pe Facebook o scrisoare deschisa catre romani, jurnalisti si formatori de opinie, in care il invita iar pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorala.

In postarea din mediul online, Facebook afiseaza la Dancila starea: "se simte infuriata".

Ea noteaza ca seful statului a avut, in perioada electorala, un comportament "de neacceptat", in conditiile in care acesta a refuzat radical sa participe la o dezbatere cu sefa PSD. In plus, Dancila a atasat postarii si o fotografie cu Iohannis, pe care este scrisa intrebarea "ce ascunde domnul Iohannis?".

"SCRISOARE DESCHISA

Dragi romani,

Dragi jurnalisti,

Dragi formatori de opinie,

Indiferent de optiunea dumneavoastra duminica, cred ca sunteti de acord cu totii ca felul in care domnul Iohannis a ales sa se comporte in toata aceasta perioada este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu si-ar fi permis sa refuze, fara niciun argument credibil, o dezbatere electorala.

Nimeni nu a inteles pana la acest moment de ce intrebare fuge atat de tare domnul Iohannis. Ce poate sa justifice o asemenea atitudine de dispret si lipsa de reactie la apelul romanilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?", a scris Dancila pe Facebook.

Foto: Captura Facebook/ Viorica Vasilica Dancila

Candidatul PSD la Cotroceni a mai spus ca va insista pana in ultima clipa pentru o "confruntare democratica" cu Klaus Iohannis. Astfel, il invita din nou la o dezbatere, chiar astazi, incepand cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.

"Eu, pana in ultima clipa, voi insista si voi fi pregatita pentru confruntarea democratica pe care romanii o cer si o merita!

Asa ca lansez un apel public. Sa il chemam pe Klaus Iohannis la dezbatere in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja incearca sa ia legatura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili aceasta intalnire.

PS: Chiar si in ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune romanilor, la fel de obsesiv si stupid, ca au de ales intre dumnealui si PSD. Nu, domnule presedinte! Romanii au de ales intre un om care fuge de intrebari si unul care, in ultimele zile, a raspuns catorva sute de intrebari venite de la toti jurnalistii, fara menajamente, fara repetitii, fara regie!", se mai arata in scrisoarea deschisa.

Viorica Dancila face referire la un clip electoral de 7 secunde publicat vineri pe contul de Facebook al lui Klaus Iohannis.

In clipul electoral apar mesajele: "Hai la vot! Miza e clara. Ori eu, ori PSD. Voteaza!".

Amintim ca seful statului a refuzat, de mai multe ori, sa participe la o dezbatere electorala cu fostul premier Viorica Dancila.

In schimb, Iohannis a organizat, marti seara, o dezbatere cu 8 jurnalisti si un politolog, pe care si-a moderat-o singur, dupa ce a refuzat in ambele tururi sa participe la dezbateri "traditionale", considerand ca nu ar aduce nimic in plus.

Iata aici cum s-a desfasurat aceasta - Klaus Iohannis a terminat cu intrebari din public dezbaterea de doua ore si jumatate la care a fost si moderator, si invitat de onoare

Tot marti Viorica Dancila a participat, timp de doua ore si jumatate, la "un dialog deschis" cu presa, care a inceput cu o ora inainte de dezbaterea lui Iohannis.

Viorica Dancila, doua ore si jumatate de raspunsuri in fata tirului de intrebari de la zeci de jurnalisti

Vezi si A treia dezbatere, comuna. Nici Dancila, nici Iohannis nu au spus nimic

A.D.

Citeste si:
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Preşedintele PNL Bucureşti, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu, a spun sâmbătă, 22 ianuarie,despre greva de la STB că este „ilegală, imorală şi penală”. Esilul susține că acest...
Caznele meritocrației! Noul secretar de stat din Ministerul Digitalizării e specialist în cazane de abur
Caznele meritocrației! Noul secretar de stat din Ministerul Digitalizării e specialist în cazane de abur
Tudor Prisecaru a fost numit vineri în funcția de secretar de stat în ministerul Cercetării și Digitalizării, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă. Potrivit CV-ului, Prisecaru este...