Viorica Dancila si-a ales-o sefa de campanie pe Olguta Vasilescu: Am incredere in fiecare primar, nu doar din PSD

Luni, 14 Octombrie 2019, ora 22:58
5212 citiri
Viorica Dancila si-a ales-o sefa de campanie pe Olguta Vasilescu: Am incredere in fiecare primar, nu doar din PSD
Foto: Remus Badea/Mediafax/Hepta.ro

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat ca Lia Olguta Vasilescu va conduce campania electorala pentru alegeri. Acesta a precizat ca sondajele interne ale partidului arata ca va intra in turul al doilea al prezidentialelor.

"Ca intram in turul doi. Olguta Vasilescu va fi seful campaniei mele electorale, deci va conduce campania. Chiar acum am vorbit cu Paul Stanescu, cu jumatate de ora inainte, tot probleme legate de campanie. Nu mi-este teama, nu mi-este teama absolut deloc pentru ca indiferent daca doi, trei lideri ar vrea sa faca acest lucru, trebuie sa aiba sustinerea de la toate judetele, dar eu nu ii banuiesc pe colegii mei de asemenea lucru", a afirmat Viorica Dancila, luni seara la Romania Tv, intrebata ce indica sondajele realizate de PSD.

"Eu cred ca toti vor fi implicati acum in campania electorala si sunt convinsa ca atat Paul Stanescu, cat si Claudiu Manda, vor avea rezultate foarte bune, se vor clasa printre primele judete", a completat presedintele PSD.

Intrebata ce scor isi asuma PSD in primul tur al alegerilor, din 10 noiembrie, Viorica Dancila a raspuns ca unul care sa permita intrarea in al doilea tur si apoi castigarea alegerilor.

"Un scor care sa ne permita intrarea in turul doi si sa castigam alegerile prezidentiale. Vom intra in turul doi. Eu am incredere in fiecare primar din aceasta tara si spun un lucru, care poate pe unii o sa-i mire, nu numai in primarii PSD, am incredere si in alti primari, pentru ca sunt constienti cu totii, din afirmatiile membrilor PNL, ca vor taia acele proiecte locale si stiu si ei ca au venit in fata comunitatii cu propriilor lor proiecte, asa cum noi am venit cu un program de guvernare. Daca aceste proiecte sunt intrerupte cred ca va afecta nu numai primarii PSD, ci si din alte formatiuni politice", a conchis Dancila.

Luni dupa-amiaza, social-democratii s-au reunit intr-un Comitet, la sediul din Kiseleff. Alfred Simonis a fost numit presedinte interimar al organizatiei de Tineret a PSD, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Discutiile au vizat si strategia, pregatirile in campania electorala.

In CEx al PSD de vinerea trecuta au fost alesi coordonatori ai campaniei electorale pentru prezidentiale Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, Niculae Badalau si Dumitru Buzatu. Anterior, secretarul general al PSD Mihai Fifor era seful campaniei electorale.

Unii social-democrati au propus si suspendarea lui Mihai Fifor din functia de secretar general al PSD, insa Viorica Dancila s-a opus. Propunerea nu a fost supusa la vot, au precizat surse politice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Olguta Vasilescu sef campanie prezidentiale Dancila , #candidat prezidentiale