Dancila i-a chemat pe rand la Guvern pe Fifor, Stanescu si Carmen Dan

Luni, 13 August 2018, ora 14:15
6194 citiri
Dancila i-a chemat pe rand la Guvern pe Fifor, Stanescu si Carmen Dan
Foto: Facebook/Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns luni, la pranz, la sediul Guvernului, acolo unde se afla si premierul Viorica Dancila.

Pe agenda oficiala a premierului nu figureaza nicio intalnire cu ministrii.

Ministrul Carmen Dan a ajuns la Guvern in jurul orei 13:15, la cateva minute dupa ce din Palatul Victoria a plecat ministrul Apararii, Mihai Fifor. Dupa sosirea ministrului de Interne, a mai plecat din sediul Guvernului si vicepremierul Paul Stanescu.

Mihai Fifor si Paul Stanescu au ajuns, luni dimineata, la sediul Guvernului, dupa ce la Palatul Victoria a sosit premierul Viorica Dancila.

Cel mai probabil, discutiile premierului cu ministrii au loc in contextul in care vineri, 10 august, in Piata Victoriei, au avut loc incidente violente intre jandarmi si protestatari.

Prim-ministrul si-a scurtat concediul de odihna cu o zi. Viorica Dancila a fost in concediu in perioada 6-13 august, potrivit unei decizii publicate, pe 31 iulie, in Monitorul Oficial. Atributiile sale privind de conducerea operativa a Executivului au fost preluate de viceprim-ministrul Paul Stanescu.

Jandarmii au intervenit in forta, vineri seara, cu gaze lacrimogene si tunuri de apa, in Piata Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflati in fata sediului Executivului. Peste 400 de persoane, printre care 35 de jandarmi, au primit ingrijiri medicale din partea echipajelor SMURD. Dintre aceste persoane, 40 au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Carmen Dan a declarat, pe 11 august, ca interventia jandarmilor la protestul de vineri din Piata Victoriei a fost una justificata si ca actiunile fortelor de ordine au fost un exemplu de restabilire a ordinii publice practicat in orice alt stat democratic.

Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Sebastian Burduja (PNL) este principalul vinovat pentru „creșterea necontrolată a prețurilor energiei", este convins George Simion (AUR). Potrivit liderului din opoziție, Guvernul PSD+PNL a...
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
70% din balanța comercială a României înclină către importuri pe bandă rulantă, potrivit economistului Mircea Coșea. Însă, ministrul PSD al Economiei, Radu Oprea, susține că pentru...
#Carmen Dan intalnire Dancila, #Dancila ministri Fifor Stanescu , #guvern
  1. Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
  2. Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
  3. Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
  4. „Înaltă trădare!". Diana Șoșoacă cere punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis
  5. Cei mai anoști prezidențiabili din perioada postcomunistă
  6. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
  7. Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
  8. ”Guvernul Ciolacu a făcut cadou fiecărui copil născut în 2024 o datorie suplimentară de 1.342 de euro”. Acuzațiile USR
  9. Promisiunea făcută de Franța României: ”Poate conta pe sprijinul nostru deplin”
  10. Anunțul premierului după tragedia de pe Jepii Mici: ”Nu toți urșii sunt criminali”