Va iesi ALDE de la guvernare? Ce spune Viorica Dancila

Duminica, 25 August 2019, ora 20:11
5199 citiri
Va iesi ALDE de la guvernare? Ce spune Viorica Dancila

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat duminica, in comunca Racsa, ca nu a fost luata in calcul o posibila iesire a ALDE de la guvernare, dar ca "anumite aspecte" vor fi lamurite in sedinta coalitiei care va avea loc luni.

"Nu am luat in calcul acest lucru, nu am fost anuntati de catre partenerii nostri de coalitie ca vor sa iasa de la guvernare. Deci, de ce sa facem alt scenariu, in conditiile in care suntem inca in coalitie?", a spus Dancila.

Ea a mentionat ca nu a discutat cu Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, nici despre candidatura acestuia la alegerile prezidentiale.

"Nu am avut o discutie in acest sens cu domnul Calin Popescu Tariceanu. Maine vom avea o sedinta de coalitie si vom lamuri anumite aspecte. (...) Nu vreau sa fac scenarii, vreau sa vorbesc despre lucruri concrete", a precizat premierul.

Viorica Dancila a facut aceste declaratii in contextul in care, duminica, si-a lansat, la Racsa, campania de strangere de semnaturi si consultare "Alaturi de fiecare roman". Ea este candidatul desemnat al PSD la alegerile prezidentiale.

Anterior, surse politice au precizat ca liderul ALDE le-ar fi cerut colegilor sai de partid, intr-un mesaj pe WhatsApp, sa fie pregatiti sa participe saptamana viitoare la sedinte ale structurilor de conducere ale formatiunii, in care sa se aprobe constituirea aliantei politice ALDE - ProRomania.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: AGERPRES