Dancila spune ca ii e frica doar de Dumnezeu, nu de Dragnea

Duminica, 20 Octombrie 2019, ora 18:33
5451 citiri
Dancila spune ca ii e frica doar de Dumnezeu, nu de Dragnea
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea "parca nici nu mai conteaza". Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu.

Viorica Dancila a fost intrebata, duminica, ce parere are despre actiunea pe care fostul lider PSD Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea Justitie a Uniunii Europene si care ar viza o eventuala frauda pe care Dancila ar fi facut-o atunci cand era europarlamentar.

"La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza", a spus Dancila.

Ea a continuat, afirmand ca nu este vinovata si ca poate dovedi acest lucru.

"Eu va garantez ca de fiecare data am respectat legea, nu mi-as fi permis fac asa ceva, iar daca exista o mai buna informare - si oricare dintre europarlamentari pot sa confirme acest lucru - nimeni nu poate sa directioneze banii catre un angajat pentru ca acestia sunt directionati direct de Parlamentul European, europarlamentarul nu are cum sea faca acest lucru.

Sunt vreo cinci sau sase firme care pot gestiona aceasta directionare a fondurilor si intai achita toate obligatiile catre stat si pe urma merge la cel care care beneficiaza de acest contract de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele, nu imi este frica. Imi este frica doar de Dumnezeu si de masurile impotriva romanilor care vor sa le ia acesti oameni", a declarat Viorica Dancila.

Intrebata de ce Liviu Dragnea are aceste actiuni impotriva ei, Dancila a raspuns: "Nu inteleg de ce toti si-au ales ca tinta o femeie premier, nu inteleg de ce acest lucru, dar vreau sa le spun tuturor ca nu am nicio problema cu legea, nu imi e frica de niciun control pentru ca nu am gresit niciodata din punct de vedere legal, nu am incalcat Constitutia, asa cum o fac altii si ca voi raspunde la toate acuzatiile pe care mi le aduc cu foarte multa deschidere.

Cred ca si-au propus toti sa aiba o singura tinta, un om care efectiv a muncit pentru aceasta tara. Vedeti ca toti nu nu se acuza intre ei, toti si-au gasit o singura tinta, premierul interimar a Romaniei si o femeie. Le doresc succes, eu voi merge inainte".

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Dancia Dragnea Dumnezeu , #Liviu Dragnea