Cadouri inedite in PSD: Dancila a primit o sabie de samurai si o icoana facatoare de minuni, Daea a primit un tort in forma de oaie

Sambata, 02 Noiembrie 2019, ora 17:42
5381 citiri
Cadouri inedite in PSD: Dancila a primit o sabie de samurai si o icoana facatoare de minuni, Daea a primit un tort in forma de oaie

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila "este curata ca lacrima, ca un samurai", iar cadoul o va calauzi in lupta cu barbatii si "va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie taiat".

"Doamna Viorica Dancila, din punctul meu de vedere sunteti un samurai, chiar daca sunteti femeie. Sunteti mult mai puternica decat multi barbati, inclusiv decat cei sase, sapte barbati care au facut front comun ca sa dea jos Guvernul Romaniei. Avem incredere in dumneavoastra. Trebuie sa fiti sigura ca veti castiga alegerile. Am vazut cum va iubesc oamenii. Vreau sa va rog sa acceptati mici cadouri simbolice, din partea mea si a organizatiei, cadouri care sa va calauzeasca in lupta cu acei barbati si nu numai, doamna prim-ministru.

In primul rand o sa va fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei sabii, care sper sa va ajute sa taiati atat la propriu, cat si la figurat, tot ce trebuie taiat, iar dumneavoastra stiti exact la ce ma refer eu", a spus Dorel Caprar, la Arad.

El a adaugat ca "Viorica Dancila este curata ca lacrima, este precum un samurai care lupta pana la sfarsit".

Foto: captura video Facebook / PSD

Un alt obiect pe care l-a primit liderul PSD de la filiala Arad este o icoana.

"Avem o icoana facatoare de minuni care este la manastire, cu siguranta aceasta icoana si Dumnezeu va va calauzi in lupta pe care o aveti cu fortele raului, cu cei care doresc dezbinarea Romaniei", a mai spus Caprar.

Mai mult, PSD Arad l-a surprins pe ministrul Petre Daea cu o petrecere si cu un tort in forma de oaie, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani. Viorica Dancila, Mihai Fifor si alti social-democrati i-au cantat ministrului demis al Agiculturii "la multi ani".

In timpul mandatului sau de ministru al Agriculturii, acesta a vorbit in nenumarate randuri despre importanta oilor in Romania.

"Acest animal ne strabate istoria ca un fir rosu"; "Oaia e o statuie vie. Langa oaie gasesti o frunza, dar langa frunza nu gasesti o oaie", spunea Daea, in 2017.

Citeste mai multe despre Petre Daea, o noua perla de intelepciune: Oaia are dorinta de a fi inteleasa de toti.

Citeste si:
Adevărata problema a desemnării generalului Ciucă ca premier. „Nu cred că va putea pune nici măcar un singur secretar de stat ales cu mâna sa”
Adevărata problema a desemnării generalului Ciucă ca premier. „Nu cred că va putea pune nici măcar un singur secretar de stat ales cu mâna sa”
Deși am părăsit serviciul militar activ acum 18 ani și deși am fost și înainte de acel serviciu, dar și pe timpul lui și altceva decât doar un simplu ofițer de comandă și de stat...
Un guvern minoritar ar agrava criza românească
Un guvern minoritar ar agrava criza românească
Propunerea de guvern minoritar cu ex-ministrul apărării, Ciucă, în frunte, nu e decât încă o nouă tergiversare a soluționării crizei guvernamentale și, implicit, a crizei de stat...
Sursa: MEDIAFAX
Comentarii