Cele mai bune glume dupa gafa monumentala a lui Dancila, care a confundat Podgorita cu Pristina

Joi, 26 Iulie 2018, ora 10:22
57162 citiri
Cele mai bune glume dupa gafa monumentala a lui Dancila, care a confundat Podgorita cu Pristina
Foto: captura video Facebook/Guvernul Romaniei

Noua gafa a Vioricai Dancila, care aflata in Podgorita (Muntenegru) a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este la Pristina (Kosovo), a starnit o multime de reactii.

Multi au avut reactii vehemente la adresa greselii premierului, in timp ce altii s-au amuzat copios.

"Sa spui Pristina in loc de Podgorica e mai rau decat Budapesta in loc de Bucuresti. Le zici muntenegrenilor de capitala unui stat secesionist si nerecunoscut preponderent albanez desprins de la cei mai buni prieteni ai lor, sarbii. Nu intru-n discutia despre recunoasterea Kosovo-ului, vorbesc doar despre niste uzante minime de curtoazie care se aplica in diplomatie", a transmis Iulian Comanescu pe Facebook.

La putin timp dupa ce presa a relatat despre greseala Vioricai Dancila, romanii au demonstrat imediat ca in privinta simtului umorului nu ne depasesc prea multi.

Iata cele mai bune glume despre noua gafa a premierului Viorica Dancila:

- "Unul de la PSD spune ca Veorica trebuie sa-si faca o analiza clara in ceea ce priveste consilierii care ii intocmesc briefingul de tara. Adica aia sunt de vina ca vaca domnului nu stie unde coboara din avion. Si e in stare sa declanseze si conflicte diplomatice. Lasati-o, ma, astia de la TAROM, pe Platoul Golan, sa zica ea: bine v-am gasit in Damasc".

- "Sa confunzi Podgorica cu Pristina e ca si cum ai spune ca singura care-l poate scapa de puscarie pe domnul Dragnea e doamna Kovesi, ca sa intelegeti si dumneavoastra, doamna Dancila! Sau ca si cum l-ai pune pe domnul Dragnea sef la DNA. Nici nu mai conteaza ca e mecanizator de profesie.

Pai, n-avea el, Donald Trump, dreptate cand spunea ca din Muntenegru o sa-nceapa cel de-al treilea razboi mondial? Pai n-avea? Uite, avea. Stia el ceva, dar nu stia ce".

- "Io zic sa-i dam interzis sa mai iasa din tara, ca daca se duce, spre exemplu, in Serbia, incepe dracu' WWIII de la o proasta cu clopot".

- "No, compania Tarom nu mai stie unde sa trimita Boeing-ul s-o recupereze pe duamna...".

- "Cred ca Liviu o elibereaza pe Vio din functie si din chinuri in ziua in care o sa-l intampine vesela cu formula: 'ma bucur sa va reintalnesc domnule presedinte Iohannis'".

- "Avem mult de lucru: dupa campania #farapenali in functii publice, urmeaza campania #farapenibili in functii publice. #podgoritanuepristina".

- "Maine nu e la Skopje. E pe Skype".

- "Recomandare pentru jurnalistii care o insotesc pe Viorica Dancila in turneul prin Balcani si care ii vor adresa astazi intrebari in conferinta de presa de la Skopje: 'Doamna prim-ministru, cate state s-au desprins din fosta Iugoslavie? Le puteti enumera? Va multumesc.'".

- "Dancila l-ar fi invitat pa Iosip Broz Tito (Liderul comunist care a condus Iugoslavia comunista vreme de aproape 40 de ani - n.red.) la Videle".

- "Va faceti ca nu ati inteles: Dancila a razbunat azi la Podgorica toate "Hello Budapest"-urile indurate de Romania pana acum".

- "Nu pot sa dorm, tot visez ca sunt cu Dancila in Ankara, langa Fontana di Trevi, ma tine de mana si insista sa tip in gura mare ca avem de vanzare vopsea de oua din aia rosie de Paste, sarmale calde, mamaliga si perdele! De unde si pana unde ...! Am luat si extravaral si nurofel, poate ma mai lasa sperietura!"

- "Romania incepe sa se impuna in regiune. Astfel 'proasta Romaniei' a devenit 'proasta Balcanilor'".

- "Ma, nu va mai hliziti aiurea pa FB, vedeti sa nu plece din Muntenegru spre Ji Psing ala in China, cine stie ce razboaie anclanseaza dupa aia ... Sa vina acasa tuta pamantului"

- "Ma da nu poa s-o lege nimeni de biroul ala din Palatu Victoria ca sa nu mai plece?"

- "Doamne, dar luati-i pasaportul sa nu mai iasa din tara!!!! ".

Citeste si Dobre (PSD): Dancila a facut o "gafa serioasa de diplomatie". Ar trebui sa faca o analiza amanuntita a consilierilor

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Dancila gafa Muntenegru, #Dancila confundat capitale , #premier