Dancila a fost intampinata cu proteste si huiduita si la Arad: Sunt siderata de ce striga oamenii (Video)

Vineri, 10 Mai 2019, ora 14:34
26405 citiri
Dancila a fost intampinata cu proteste si huiduita si la Arad: Sunt siderata de ce striga oamenii (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Viorica Dancila a fost intampinat de proteste si la Arad, unde face vineri o vizita neanuntata oficial.

Dancila avea programata o intrevedere la Prefectura Arad, la ora 13:30. Localnicii au aflat de vizita, asa ca s-au mobilizat inca de la 12:30, cand s-au adunat in fata prefecturii.

Potrivit aradon.ro, oamenii au venit cu pancarte si bannere, iar jandarmii au fost mobilizati pentru a asigura ordinea in zona. Cativa aradeni au desfasurat un banner urias cu mesajul "orice om ii este teama de Ardeal".

Sute de oameni s-au strans pana la aceasta ora in fata prefecturii. Astfel, premierul Dancila a evitat sa intre prin fata cladirii.

Protestatarii au scandat "Hotii! Hotii! Hotii!", iar Dancila s-a declarat "siderata de ce striga oamenii".

"Sa stiti ca nici mie, nici colegilor nu ne este teama, nu avem probleme sa venim la Arad, Timisoara sau in alte judete. Nu ne sperie nici tipetele, nici jignirile, progresul nu se face cu jigniri si tipete. Ce se intampla acum, cativa cetateni vin si jignesc... nu cred ca (sic!) caracterizeaza aceasta zona, nu caracterizeaza Aradul.

Cred ca e mult mai important sa nu punem accentul pe dezbinare, jigniri.

Am auzit strigand tot felul de lucruri. Sunt siderata de ceea ce pot sa spuna (protestatarii - n.red.), sunt foarte uimita de modul in care unii inteleg sa actioneze", a spus prim-ministrul, intr-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a Guvernului.

Totusi, premierul a declarat ca oamenii au primit-o cu "foarte multa deschidere".

"Pot sa spun ca oamenii sunt implicati, oamenii cred in programul de guvernare, oamenii cred ca ceea ce am promis devine realitate, ne-au primit cu foarte multa deschidere. Nu va uitati la cativa care... asa au invatat si asta fac (protestatarii - n.red.), dar oamenii au apreciat faptul ca, pe langa maririle de pensii, obiectivul pentru 2019, adica investitiile prind contur in toate judetele tarii", a spus Dancila.

Oamenii au mai strigat "PSD, ciuma rosie", "Jegosilor", "In democratie, hotii stau la puscarie", dar si lozinci impotriva Jandarmeriei si a lui Liviu Dragnea. Protestatarii au fluiere si vuvuzele, in zona fiind mai multe echipaje de jandarmi si politisti, conform News.ro.

Iata imagini live de la fata locului:

Viorica Dancila si mai multi ministri fac, vineri, o vizita in judetul Arad. Oficialii au avut o intalnire cu autoritatile din Lipova si vor vizita fabrica de vagoane de marfa Astra Rail Industries din Arad, unde zeci de muncitori sunt in greva, fiind nemultumiti de salarii.

Ulterior, Viorica Dancila va merge in cateva localitati din judetul Timis si acolo fiind anuntate proteste.

Amintim ca premierul Dancila a efectuat, joi, vizite in Alba Iulia si Cluj. La Cluj insa premierul a fost asteptat de numerosi protestatari, care s-au adunat la Casa de Cultura.

Oamenii au scandat "Viorica nici nu stii cat de incompententa poti sa fii" sau "Ne e sila cu Dancila!".

Iata aici detalii - Dancila a fugit in zadar de protestatari la Cluj. Tot au huiduit-o si au aruncat inspre ea cu hartie igienica (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dancila proteste Arad, #Dancila huiduita Arad , #premier