Dancila este asteptata de protestatari si la Timis: I se striga "Esti o ciuma analfabeta", "Comunistii" (Video)

Vineri, 10 Mai 2019, ora 16:56
16124 citiri
Dancila este asteptata de protestatari si la Timis: I se striga "Esti o ciuma analfabeta", "Comunistii" (Video)
Foto: Guvernul Romaniei

Cu toate ca este intampinata in fiecare oras de numerosi protestatari care o huiduie, Viorica Dancila isi continua vizitele prin tara.

Dancila urmeaza sa ajunga vineri in judetul Timis, in localitatile Giarmata si Dumbravita, insa nici aceste vizite nu au fost anuntate oficial.

Zeci de oameni s-au adunat in zona Primariei din Giarmata, unde premierul ar fi trebuit sa ajunga inca de la ora 15:00.

Protestatarii au venit cu megafoane, pancarte si vuvuzele si scandeaza "ALDE si PSD aceeasi mizerie", "Iesi afara, javra ordinara", "PSD ciuma rosie", "Dancila, esti o ciuma analfabeta", "Comunistii".

Oamenii sunt insa tinuti la distanta de un cordon de jandarmi, care nu ii lasa sa se apropie de primarie.

Protestatarii sunt nemultumiti si de muzica ce rasuna puternic din boxele amplasate in zona si spun ca masura a fost luata pentru ca premierul sa nu auda huiduielile lor.

UPDATE 16:40 - Viorica Dancila a ajuns la Giarmata, fiind intampinata de primarul localitatii. "Bine ati venit! E cea mai mare bucurie din viata", i-a spus acesta.

Protestatarii continua sa huiduie si sa strige "Jos PSD", "Analfabeta", "Hotii, hotii", cu toate ca jandarmii i-au asezat la o distanta foarte mare de primarie, pentru a nu fi vazuti de premier.

Huiduita peste tot

Viorica Dancila a efectuat vineri dimineata o vizita la Arad, fiind si acolo intampinata de numerosi protestatari.

Oamenii au venit cu pancarte si bannere, iar jandarmii au fost mobilizati pentru a asigura ordinea in zona. Cativa aradeni au desfasurat un banner urias cu mesajul "orice om ii este teama de Ardeal".

Protestatarii au scandat "Hotii! Hotii! Hotii!", iar Dancila s-a declarat "siderata de ce striga oamenii".

Si joi Viorica Dancila a fost huiduita, la Cluj, de sute de protestatari.

Oamenii au scandat "Viorica nici nu stii cat de incompententa poti sa fii" sau "Ne e sila cu Dancila!".

De teama protestatarilor, organizatorii au schimbat locul intalnirii. dancila ar fi trebuit sa se intalneasca cu social democratii din Cluj la Casa de Cultura, dar a mers la Institutului de Oncologie, unde a intrat pe o usa laterala.

Protestatarii au aflat de aceasta schimbare si s-au deplasat si ei catre acest loc si au strigat "Demisia", "Jos Guvernul", "Noi nu vrem sa condusi de hoti" si "Ne e sila de Dancila".

Mai mult, unul dintre protestatari a aruncat in directia premierului cu un sul de hartie igienica, iar jandarmii au intervenit si au blocat accesul in curte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Viorica Dancila protestatari Timis, #Viorica Dancila huiduita Timis , #premier