(Audio) Dancila, o noua gafa la Bruxelles: Femeia jandarm a fost batuta cu bestialitate de protestanti

Miercuri, 26 Septembrie 2018, ora 12:33
37055 citiri
(Audio) Dancila, o noua gafa la Bruxelles: Femeia jandarm a fost batuta cu bestialitate de protestanti
Foto: Arhiva Hepta.ro

Premierul Viorica Dancila continua seria gafelor cu care ne-a obisnuit de la preluarea mandatului la Palatul Victoria.

Aflata la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European, Dancila a declarat, miercuri, la sedinta cu S&D (socialistii europeni - familia politica a PSD), vorbind despre protestul din 10 august, ca femeia jandarm a fost batuta cu bestialitate de protestanti, dezvaluie europarlamentarul Catalin Ivan.

"Tocmai am aflat de la Viorica Dancila, in plenul Grupului S&D, ca jandarmerita a fost batuta cu bestialitate de protestanti. Sper ca traducatorii au inteles ca este vorba de protestatari. Sa nu intram intr-un conflict religios", scrie Catalin Ivan pe Facebook.

Se pare ca Viorica Dancila nu si-a dat seama de greseala facuta, iar europarlamentarul Catalin Ivan a corectat-o.

"Primul lucru in discursul meu a fost sa o corectez. Sa ii spun ca este vorba despre protestatari, nu protestanti", a declarat Catalin Ivan pentru Ziare.com.

Mentionam ca poate cel mai cunoscut protestant din Romania este presedintele Klaus Iohannis, tema religiei acestuia fiind intens abordata in campania prezidentiala din 2014. Atunci Dancila era tot la Bruxelles, ne reprezenta ca europarlamentar.

Premierul Viorica Dancila se afla miercuri in cea de a doua zi a vizitei de lobby la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European.

Marti, Viorica Dancila s-a intalnit deja cu liderii grupurilor popularilor europeni (PPE) si liberalilor (ALDE) din Parlamentul European (PE), Manfred Weber si, respectiv, Udo Bullmann.

liderul grupului PPE, Manfred Weber, a transmis, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila, ca este extrem de ingrijorat de situatia din Romania si ca a intrebat-o pe Dancila despre coruptie si despre independenta Justitiei, el aratand ca Romania face pasi inapoi in ceea ce priveste lupta anticoruptie.

Iata mesajul lui Webber

De asemenea, Viorica Dancila a avut o intalnire cu liderul grupului ALDE, Udo Bullmann.

Vezi si cum se lauda Dancila la Bruxelles ca Guvernul e atasat de valorile europene

Saptamana viitoare, in 3 octombrie, in plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere privind situatia statului de drept in Romania, la care este invitata si Viorica Dancila.

Apoi, Parlamentul European va adopta o rezolutie despre situatia din Romania in cea de-a doua sesiune plenara din luna octombrie (22-25 octombrie).

Citeste si Dancila i-a scris lui Juncker despre proteste: Il acuza pe Iohannis si spune ca Jandarmaria a actionat legal. CE a primit scrisoarea

Viorica Dancila, campioana gafelor

Viorica Dancila este renumita pentru gafe, greseli gramaticale si exprimari deficitare care fac deliciul internautilor si rusinea romanilor care isi dau seama cine ii conduce.

Iata doar cateva dintre ele:

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Viorica Dancila gafa, #Viorica Dancila protestanti , #premier