Deputat PNL, despre Dancila: Peripetiile acestui Mr. Bean diplomatic trebuie oprite inainte sa declanseze o criza internationala

Joi, 24 Ianuarie 2019, ora 17:42
8347 citiri
Deputat PNL, despre Dancila: Peripetiile acestui Mr. Bean diplomatic trebuie oprite inainte sa declanseze o criza internationala
Foto: site Guvern (Arhiva)

Vizitele premierului Dancila peste hotare ar trebui oprite pentru ca afecteaza imaginea Romaniei, sustine deputatul PNL Ovidiu Raetchi.

Comentariul a fost facut pe pagina de Facebook, dupa ce Viorica Dancila a comis o serie de gafe in vizitele sale externe, ultimele fiind inregistrate miercuri la Bruxelles, unde premierul roman a anuntat ca sprijina combaterea negationanismului si a Holocaustului (Video).

"Am spus inca din vara ca deplasarile Vioricai Dancila peste hotare trebuie oprite, pentru ca premierul PSD face rau Romaniei prin nivelul sau intelectual catastrofal, care afecteaza din pacate chiar si banala recitare de pe foaie, exclusiv in limba romana, la care e condamnata. Fiind incapabila chiar si de o lectura decenta in limba romana, doamna Dancila poate afecta interesele nationale si de securitate ale Romaniei si ne poate jigni partenerii. (...)

Dancila ne face de ras demonstrand ca nu a auzit in viata ei de fenomenul grav al negationismului, nefiind capabila nici macar sa pronunte corect termenul cu hartia in fata. Premierul Romaniei este incapabil sa ofere o replica spontana intr-o limba straina in cazul in care Romania sau Uniunea Europeana ar fi criticate, nestiind decat sa baiguie 'Yes', 'Thank you' si 'Hehe'.

PSD si majoritatea parlamentara trebuie sa inteleaga macar acum, dupa zeci de dovezi in acest sens, ca peripetiile acestui Mr. Bean diplomatic trebuie oprite inainte sa declanseze o criza internationala pe fondul analfabetismului functional", a scris pe Facebook Ovidiu Raetchi.

C.B.

#Ovidiu Raetchi Dancila gafe diplomatie, #Raetchi Dancila Bean , #premier