Mesajul Vioricai Dancila de Anul Nou (Video)

Luni, 31 Decembrie 2018, ora 11:14
2996 citiri
Mesajul Vioricai Dancila de Anul Nou (Video)

Premierul Viorica Dancila afirma, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca 2018 a fost un an important pentru natiunea romana, fiind sarbatorit Centenarul Marii Uniri, dar si ca priveste cu incredere spre 2019. "Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania", spune Dancila.

"Dragi romani, 2018 a fost un an important pentru natiunea romana, am sarbatorit impreuna Centenarul Marii Uniri, prilej pentru a ne reconfirma atasamentul fata de valorile si traditiile care ne fac unici in lume si la care ne raportam pentru viitor.

Privim cu incredere spre noul an si cu multumirea ca masurile pe care le-am luat au adus o viata mai buna romanilor. Veniturile pensionarilor si salariatilor au crescut consistent, iar in economie au fost create peste 100.000 de noi locuri de munca.

Am pus solidaritatea sociala in centrul politicilor guvernamentale si, totodata, am fost preocupati de stimularea investitiilor in domeniile strategice, prin crearea cadrului legislativ necesar", afirma Dancila, in mesajul transmis.

Ea spune ca, alaturi de ministrii din Cabinet si impreuna cu presedintii aliantei PSD-ALDE, "colegii din cele doua partide care sustin acest guvern, am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit increderea a milioane de cetateni".

"Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania. Scopul nostru este unul clar, o crestere economica sustenabila si investitii majore, care sa aduca un trai mai bun pentru cat mai multi cetateni, dar si o Romanie demna si mandra", mai spune Dancila.

Premierul face referire si la preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

"Dragi romani, maine preluam presedintia Consiliului Uniunii Europene pentru urmatoarele sase luni. Este un proiect de tara care trebuie sa ne uneasca, institutii ale statului, forte politice si societate civila, pe toti romanii, oriunde s-ar afla.

Va asigur ca suntem pregatiti sa avem un mandat de succes, pentru ca Romania demna sa se inalte si sa isi recapete locul si importanta cuvenite in Europa si in lume. Va urez tuturor liniste, sanatate si belsug in noul an. La multi ani romani, oriunde v-ati afla", isi incheie mesajul Viorica Dancila.

Iata si care a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou

Citeste si:
Care sunt cei mai vizibili membri ai guvernului Ciucă. Miniștrii PSD domină ierarhia superioară a topului STUDIU
Care sunt cei mai vizibili membri ai guvernului Ciucă. Miniștrii PSD domină ierarhia superioară a topului STUDIU
În primele cinci zile de mandat ale noului cabinet, premierul Ciucă este cel mai vizibil demnitar, fiind urmat de miniştrii Alexandru Rafila, Adrian Câciu, Sorin Grindeanu, Sorin Cîmpeanu,...
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că la şedinţa de luni, 6 decembrie, a coaliţiei de guvernare, s-a discutat despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze....