Remus Borza anunta ca 15 parlamentari trec de partea lui Dancila, chiar daca unii au semnat motiunea

Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 17:18
16727 citiri
Remus Borza anunta ca 15 parlamentari trec de partea lui Dancila, chiar daca unii au semnat motiunea
Foto: Facebook/Remus Borza

Deputatul Remus Borza, fost membru ALDE si fost consilier al Vioricai Dancila, concediat dupa ce in iunie a spus ca urmeaza un val de concedieri din randul bugetarilor, anunta ca 15 parlamentari, printre care si unii care au semnat motiunea de cenzura, se vor alatura partidului sau Forta Nationala si ca, practic, o vor sustine pe sefa Guvernului.

"Ma stiti. Sunt un om al actiunii, al solutiilor, al constructiei. Haosul politic al ultimei perioade, amatorismul incalificabil al opozitiei si oportunismul sistemic al clasei politice m-au convins ca proiectul pe care l-am pornit la inceputul acestui an este exact solutia de care e nevoie in aceste zile.

Asa ca, dragii mei, Forta Nationala se relanseaza in aceste zile, intr-un moment de cotitura pentru Romania si pentru stabilitatea tarii", a transmis Borza pe Facebook.

El a precizat ca formatiunea se va relansa ca forta parlamentara si ca li se vor alatura noi deputati si "senatori dintre cei care nu se mai regasesc in constructiile politice actuale, parlamentari care nu vor sa mai tolereze blocarea tarii din interesele unor lideri de partide care ii trateaza ca pe oi la vot. Fara coerenta, fara vreun plan, fara vreo perspectiva".

"Am avut discutii in ultimele saptamani cu mai multi parlamentari care nu accepta ca Romania sa ramana neguvernata din pura ambitie electorala.

Din capul locului, cel putin 15 parlamentari ni se vor alatura chiar de saptamana viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea si bunastarea Romaniei, isi doresc ca Guvernul actual sa isi continue mandatul pana in 2020, iar noi, cei din Forta Nationala, vrem sa contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opozitie din Parlament ar supune tara prin amatorismul si cinismul de care dau dovada", a punctat el.

El a precizat ca printre acestia sunt si "multi semnatari ai motiunii dezamagiti de toti cei care au organizat aceasta tentativa, oameni care nu se regasesc in precaritatea acestei miscari si in lipsa de coerenta si seriozitate de care partidele de opozitie au dat dovada in ultima saptamana".

Borza a adaugat ca, dupa caderea motiunii de cenzura, Forta Nationala doreste sa "acorde toata expertiza sa actului de guvernare, sa participe la alegerile locale si parlamentare de anul viitor cu o echipa de oameni profesionisti, pentru care interesul tarii primeaza".

Citeste si

A.G.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Remus Borza Dancila motiune, #motiune Dancila , #premier