Romania, in pericol mortal

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, ora 16:29
8411 citiri
Romania, in pericol mortal
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

De ce e tara in primejdie? Pentru ca, tot mai intoxicata si contaminata, isi pierde si libertatea si civilitatea. Si sansa unui viitor ca stat de drept modern si eficient.

Daca n-ar fi devenit sub Dragnea, Dancila, Carmen-decat-Jandarmdan si Tudorel Toader decat raiul, vremelnic, al beizadelelor de tipul fratelui de amanta plasat in reprezentanta tarii pentru UE, riscul n-ar fi, poate, mortal. Dar s-a combinat cu varii alte amenintari care au prefacut tara nu doar intr-un paradis al raufacatorilor, ci si intr-un stat de securisti care striga "securistii"...

Astfel i se intoxica pana la coma populatia. Care, in reactie, incepe sa refuze modernizarea si sa tolereze colapsul institutional.

In timp ce, sastisita de refeudalizarea ei, floarea tarii emigreaza, mor in Romania oamenii. Mor pe capete. Mor tatii, deznadajduiti de moartea copiilor lor asasinati de mica sau marea coruptie.

Mor tineri ucisi de asasini eliberati prematur din ticalosia cleptocratiei care, incercand sa se puna la adapost de gratii, a transformat tara, vai, intr-un sat fara caini pentru lupii lasati slobozi si intr-un bordel cainos pentru cetateni. Si mor si copii.

Moartea unui bebelus nu mai ingrozeste pe nimeni

Mor prea multi ucisi nu de bube, ci de tati si mame transformati in complici de sfaturile fara de Dumnezeu ale "drept-credinciosilor" de serviciu, precum putinistii de la Romania Libera. Caci li se sugereaza, funest, oamenilor, ca nu boli ca rujeola, desconsiderarea potentialului lor ucigator si minimalizarea manipulatoare a primejdiei ar fi fatale, ci vaccinurile menite a combate letalele infectii.

Combinatia de lipsa de educatie, de ser, de sfaturi bune si de o presa nemanipulatoare a ucis mai nou, prin rujeola, un bebelus care, potrivit unui ziar, ar fi fost "prea mic pentru a fi vaccinat".

Or, e evident ca bebelusul nu intra in categoria ghinionistilor loviti din senin de forte implacabile ale naturii. A fost ucis de contagiosul virus cu care l-a contaminat un ins nevaccinat din preajma. Unul poate mintit si transformat el insusi, involuntar, de catre manipulatori profesionisti, in ucigas.

Ar fi fost de asteptat ca moartea acestui bebelus sa starneasca o oroare fireasca. Dar e mai greu ca in societatea romaneasca sa se intample ce-ar fi natural sa-i anime pe oameni. Cum sa se revolte, oare, daca doar o mica parte a presei (si ea aflata sub perpetuu atac) informeaza corect?

Alta parte omoara prin nepricepere, nestiinta, indiferenta, ori prin sustinerea obscurantismului. Iar o a treia parte, extrem de influenta, a acaparat agenda publica si atentia prin sistematice intoxicari politice.

Orice calomnie lasa urme adanci

Insistentele dezinformari menite sa maculeze personalitatile care, ca Dacian Ciolos, Augustin Lazar, Laura Codruta Kovesi, si-au dovedit deopotriva competenta, rigoarea si moralitatea in exercitiul functiunilor lor nu pot ramane fara efect.

Nu doar pentru ca securistele campanii de metamorfozare a victimelor Securitatii in faptasi (pasamite securisti) sunt profesionist regizate. Ci si pentru ca, asa cum au stabilit in repetate randuri mesterii propagandei si a confirmat recent un amplu studiu stiintific, orice calomnie, chiar si denigrarile indirecte, care nu sunt date ca fapte certe, chiar si cele ulterior net infirmate, lasa urme eventual indelebile in subconstientul maselor.

Pe aceeasi idee functioneaza si cultul personalitatilor. Desi Nicolae Ceausescu a omorat net mai multi romani decat se crede indeobste, intr-o societate refuland energic un trecut aproape la fel de greu suportabil ca memorie cum a fost ca prezent, a luat proportii populatia nostalgicilor.

Sunt insi care cred in miturile cleptocratiei dragniote cu privire la Securitatea chipurile "buna", chipurile "patriotica".

E vorba, nota bene, de acea parte a politiei politice comuniste care, dupa ce a omorat in masa prin frig, foame si torturi, poarta azi, alaturi de restul analfabet si penal al regimului Dragnea, partea leului din vina pericolului mortal in care se zbate tara. Or, in loc sa se caiasca, pluseaza si recidiveaza.

Securistii care striga "securistii" se folosesc harnic de know-how-ul lor dezinformativ si ideologic pentru a-si reedita ispravile in materie de linsaj mediatic si de reeditare a cultului personalitatii.

Dancila - mama eroina

De astfel de servicii beneficiaza mai nou presul lui Liviu Dragnea, devenit, precum calul senator al lui Caligula, premierul Romaniei.

Care stoarce lacrimi in prime time la televiziunea-guvern neoficial, unde ultimul scenariu al laboratoarelor de agitprop au pus-o in scena ca victima si mama eroina.

Evident, nu se pune problema sa se stearga indestructibila impresie lasata de instantele in care si-a probat analfabetismul, incompetenta si iresponsabilitatea, ca principala marioneta guvenamentala.

Ci doar sa i se estompeze aceasta imagine dezastruoasa, reeditandu-se, in folosul ei, mitul liderului "sarac, dar cinstit". I s-a creat deci o naratiune paralela care-i edulcoreaza rusinea, prin acreditarea unei VV Dancila nu tocmai inteligenta, cam becisnica si slugarnica poate, dar omenoasa, un soi de, apud Bogdan Chireac, "mama natiunii", cand, de fapt, e clar oricarui ziarist nerinocerizat si neinregimentat ca staruinta ei de a i se mentine tarii pe grumaz ii fura neamului viitorul.

In rastimp, cea mai activa si cleptocratica parte a clasei politice nu sta nici ea cu mainile in san, pregatind, pe baza de extinderi nelimitate de drepturi, intre altele la CCR, asasinarea tuturor drepturilor.

E ajutata de complicitatea administratiei, de indiferenta, si ea complice, a unei Europe partial dezintegrate, partial pe cale de a se dezmembra, care lupta din greu sa supravietuiasca.

Si e proptita indirect de acea parte a populatiei care, dand ascultare manipularilor potrivit carora n-ar mai fi, chipurile, nimic de facut, s-a resemnat si nu mai protesteaza, spre bucuria regimului.

Astfel, daca inca nu s-a produs, metamorfoza ireversibila a statului de drept romanesc se apropie inexorabil. Intrucat nici alegerile (iremediabil viciate de o manipulare masiva) nu par sa mai poata frana durabil acest proces, e de rau. Ultima sansa? Proteste masive. Dar realmente masive.

Petre M.Iancu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Dancila mama natiunii , #premier
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
foarte bine ! huuuuuuoooooo Romania ! jos Romania ! bravo psd !
Poza Vintage
Vintage
rank 5
Stati linistiti ca pericolul a trecut. Acum vreo 29 de ani.