Viorica Dancila, noi gafe la Bruxelles: A anuntat ca sprijina combaterea negationanismului si a Holocaustului (Video)

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, ora 16:44
17347 citiri
Viorica Dancila, noi gafe la Bruxelles: A anuntat ca sprijina combaterea negationanismului si a Holocaustului (Video)
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dancila continua seria gafelor. Dupa ce a incheiat saptamana trecuta cu o vizita "pe furis" in Israel, ziua de azi a gasit-o pe Dancila la tribuna Parlamentului European, la Bruxelles, de unde a sustinut un discurs in cadrul unei ceremonii de comemorare a victimelor Holocaustului.

Premierul roman a reusit, in aceeasi fraza, sa inventeze un cuvant si sa faca o calatorie in trecut cu scopul "combaterii Holocaustului".

Dancila a prezentat evenimentele pe care Presedintia Romana a UE le va organiza in lunile urmatoare pentru constientizarea Holocaustului.

"In luna martie vom organiza un eveniment care isi propune sa contribuie la sprijinirea combaterii negational...negationanismului si a Holocaustului prin reuniunea la Bucuresti a reprezentantilor celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa si nu numai in domeniul istoriei Holocaustului", a spus Dancila.

Translatorul a salvat situatia, ignorand total "negationanismul" si transmitand ca scopul evenimentului e de a sustine lupta impotriva negarii Holocaustului.

In transcriptul postat ulterior pe site-ul Guvernului este prezentat discursul in forma sa nealterata de premier. Cuvantul pe care Dancila nu a reusit sa il pronunte este "negationismului". Si in aceasta varianta, insa, se doreste "combaterea Holocaustului".

Nanismul este o afectiune medicala ce opreste cresterea normala a pacientilor. Coincidenta face ca anul acesta, pe posterul Eurordis dedicat Zilei Mondiale a Bolilor Rare sa fie un copil cu nanism din Romania. Acest poster va fi afisat la evenimente organizate in toata Europa in aceasta zi, la finalul lunii februarie.

Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Ncușor Dan, primarul care și-a spulberat adversarii la alegerile locale organizate într-un singur tur, poate fi un bun candidat pentru alegerile prezidențiale, crede Elena Lasconi, favorită...
Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
Elena Lasconi, potențial candidat din partea USR la alegerile prezidențiale, susține că va fi un președinte total diferit de Klaus Iohannis, dacă va reuși să obțină marele succes, la...
#Dancila gafa combatere Holocaust, #Dancila nanism Holocaust , #premier
  1. Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
  2. Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
  3. Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
  4. Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
  5. Mizele privind data alegerilor prezidențiale. PNL și PSD, ping-pong între avantaje și dezavantaje
  6. Rezultatele alegerilor au declanșat haosul într-un oraș din vestul țării. Conducătorii primăriei și-au dat demisia, iar câștigătorii nu se grăbesc să preia puterea
  7. Cum va arăta USR în era Lasconi: ”Dacă vrei să fii relevant în spațiul public, trebuie să arăți că ai câștigat o luptă”
  8. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
  9. AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul
  10. Diana Șoșoacă visează la președinție: ”Am nevoie să stau în Parlamentul European câteva luni” VIDEO