Viorica Dancila, o noua gafa: De multe ori in spatele meu am fost eu insumi

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 20:31
13776 citiri
Viorica Dancila, o noua gafa: De multe ori in spatele meu am fost eu insumi
Foto: Arhiva Facebook/ Viorica Dancila

Premierul demis Viorica Dancila, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat, marti, aflat la Cluj-Napoca, ca "de multe ori in spatele meu am fost eu insumi".

"O vorba spune ca in spatele unui barbat puetrnic se afla o femeie puternica. De multe ori in spatele meu am fost eu insumi. In timp ce altii aruncau cu noroi, jigneau, eu luam masuri bune pentru oameni", a declarat prim-ministrul, la Cluj, citat de Aktual24.

Varianta corecta este "eu insami" cand acest pronume de intarire este folosit de femei.

De asemenea, Dancila a mai spus ca ea ar trebui sa poarte pantaloni, iar adversarii sai politici, barbati, sa poarte fusta.

"Sa nu va temeti o clipa ca am sa fac un pas inapoi. Nu mi-e frica de niciunul dintre ei. Sunt mai puternica decat ei toti la un loc. Daca ar fi corect, eu ar trebui sa port pantaloni si ei fusta. Cum nu mi-este frica nici de Klaus Werner Iohannis si profit de prezenta la Cluj pentru a-i adresa inca o data invitatia candidatului Iohannis la o confruntare unu la unu, o confruntare in care sa nu ma mai jigneasca - am luat destule jigniri de la el, o confruntare in care fiecare dintre noi sa spunem ce a facut, el ce a facut in cinci ani de mandat, eu ce am facut intr-un an si noua luni de mandat de premier. Sper sa nu uite de vacante si de somnul de frumusete de sambata si duminica", a declarat Viorica Dancila, citata de Agerpres.

Viorica Dancila a efectuat astazi o vizita in judetul Cluj.

#Viorica Dancila eu insumi, #Viorica Dancila gafa, #Viorica Dancila noua gafa , #premier