Ce spune Viorica Dancila despre candidatura lui Serban Nicolae la prezidentiale

Joi, 13 Iunie 2019, ora 16:08
10381 citiri
Ce spune Viorica Dancila despre candidatura lui Serban Nicolae la prezidentiale
Foto: Facebook/Serban Nicolae

Toti social-democratii care vor dori sa se inscrie in cursa pentru desemnarea candidatului PSD la presedintia Romaniei o vor putea face si vor fi testati in sondajele pe care le va face partidul, a anuntat joi Viorica Dancila, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

Reactia a venit dupa ce Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD, si-a anuntat in sedinta dorinta de a candida la prezidentiale.

"Aceeasi abordare pe care am avut-o referitoare la Congresul PSD din 29 iunie, unde vom alege presedintele, presedintele executiv si secretarul general, acelasi principiu il vom aplica la candidaturile pentru prezidentiale.

Fiecare coleg isi va exprima dorinta, vom face sondaje si cel mai bine plasat in sondaje si care va avea votul. Sigur, daca vrea, si Liviu Plesoianu. Fiecare coleg care va dori o candidatura va fi inclus in sondaj", a comentat Viorica Dancila, intrebata de un jurnalist despre potentialii candidati.

Dupa sedinta CEx, Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, l-a laudat pe Serban Nicolae.

"Eu cred ca Serban este un lider al PSD care are experienta necesara, este matur, este un barbat puternic si nu este singurul, probabil ca mai multi vor intra in cursa prezidentiala", a spus Oprisan.

Citeste mai multe despre Ce s-a decis in CEx: Dancila candideaza la sefia PSD. Data congresului nu se schimba. Cine voteaza motiunea va fi exclus.

#Serban Nicolae candidat prezidentiale PSD , #PSD