Dancila explica de ce nu s-a dus la mitingul PSD de la Iasi

Vineri, 10 Mai 2019, ora 14:55
6840 citiri
Dancila explica de ce nu s-a dus la mitingul PSD de la Iasi

Premierul Viorica Dancila a explicat, vineri, de ce nu a participat la mitingul PSD desfasurat joi, la Iasi.

Dancila, aflata intr-o vizita neanuntata oficial la Arad, a declarat ca a incercat sa acopere cat mai multe judete din tara, iar timpul nu i-a permis sa mearga si la Iasi.

Intrebata de jurnalistii din Arad de ce nu a participat la manifestarea de joi, prim-ministrul a replicat: "Pentru ca am incercat sa acoperim mai multe judete din tara si atunci o parte au mers la mitingul de la Iasi, iar o parte am venit in judetele din alta zona a tarii, tocmai pentru a incerca sa avem o acoperire cat mai mare.

Timpul nu este in favoarea noastra si, de aceea, incercam sa ajungem in toate judetele tarii.

Nu numai noi aici (la Arad - n.red.), avem si ministri in alte judete. De aici plecam si noi in alte judete, astfel incat sa putem sa luam contactul cu oamenii, sa vorbim cu cetatenii, sa vedem ce isi doresc de acum incolo si care este opinia lor".

Viorica Dancila si mai multi ministri fac, vineri, o vizita in judetul Arad, unde au fost intampinati de proteste. Oamenii au venit cu pancarte si bannere, iar jandarmii au fost mobilizati pentru a asigura ordinea in zona. Cativa aradeni au desfasurat un banner urias cu mesajul "orice om ii este teama de Ardeal".

Iata aici detalii - Dancila a fost intampinata cu proteste si huiduita si la Arad: Sunt siderata de ce striga oamenii (Video)

Prim-ministrul a fost huiduit joi si la Cluj, fiind asteptat de numerosi protestatari, care s-au adunat la Casa de Cultura.

Oamenii au scandat "Viorica nici nu stii cat de incompententa poti sa fii" sau "Ne e sila cu Dancila!".

Iata aici detalii - Dancila a fugit in zadar de protestatari la Cluj. Tot au huiduit-o si au aruncat inspre ea cu hartie igienica (Video)

Amintim ca joi, la Iasi, a avut loc un miting PSD, la care Dancila nu a participat. Anterior manifestarii, Liviu Dragnea, liderul PSD, declara ca mitingul se va desfasura cu sau fara Dancila.

Detalii aici - Mitingul PSD din Iasi: Un oras blocat si zeci de mii de oameni adusi pentru ca Dragnea sa faca o baie de multime. In urma, o mare de gunoaie (Video)

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...