Dancila explica de ce nu s-a dus la mitingul PSD de la Iasi

Vineri, 10 Mai 2019, ora 14:55
7050 citiri
Dancila explica de ce nu s-a dus la mitingul PSD de la Iasi
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Premierul Viorica Dancila a explicat, vineri, de ce nu a participat la mitingul PSD desfasurat joi, la Iasi.

Dancila, aflata intr-o vizita neanuntata oficial la Arad, a declarat ca a incercat sa acopere cat mai multe judete din tara, iar timpul nu i-a permis sa mearga si la Iasi.

Intrebata de jurnalistii din Arad de ce nu a participat la manifestarea de joi, prim-ministrul a replicat: "Pentru ca am incercat sa acoperim mai multe judete din tara si atunci o parte au mers la mitingul de la Iasi, iar o parte am venit in judetele din alta zona a tarii, tocmai pentru a incerca sa avem o acoperire cat mai mare.

Timpul nu este in favoarea noastra si, de aceea, incercam sa ajungem in toate judetele tarii.

Nu numai noi aici (la Arad - n.red.), avem si ministri in alte judete. De aici plecam si noi in alte judete, astfel incat sa putem sa luam contactul cu oamenii, sa vorbim cu cetatenii, sa vedem ce isi doresc de acum incolo si care este opinia lor".

Viorica Dancila si mai multi ministri fac, vineri, o vizita in judetul Arad, unde au fost intampinati de proteste. Oamenii au venit cu pancarte si bannere, iar jandarmii au fost mobilizati pentru a asigura ordinea in zona. Cativa aradeni au desfasurat un banner urias cu mesajul "orice om ii este teama de Ardeal".

Iata aici detalii - Dancila a fost intampinata cu proteste si huiduita si la Arad: Sunt siderata de ce striga oamenii (Video)

Prim-ministrul a fost huiduit joi si la Cluj, fiind asteptat de numerosi protestatari, care s-au adunat la Casa de Cultura.

Oamenii au scandat "Viorica nici nu stii cat de incompententa poti sa fii" sau "Ne e sila cu Dancila!".

Iata aici detalii - Dancila a fugit in zadar de protestatari la Cluj. Tot au huiduit-o si au aruncat inspre ea cu hartie igienica (Video)

Amintim ca joi, la Iasi, a avut loc un miting PSD, la care Dancila nu a participat. Anterior manifestarii, Liviu Dragnea, liderul PSD, declara ca mitingul se va desfasura cu sau fara Dancila.

Detalii aici - Mitingul PSD din Iasi: Un oras blocat si zeci de mii de oameni adusi pentru ca Dragnea sa faca o baie de multime. In urma, o mare de gunoaie (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Viroica Dancila miting PSD Iasi, #miting PSD Iasi Dancila , #PSD