Dancila nici nu se gandeste la demisie, dar s-a hotarat cand sa faca viitorul CEx

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 08:39
5960 citiri
Dancila nici nu se gandeste la demisie, dar s-a hotarat cand sa faca viitorul CEx

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18:30.

Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui congres pentru perioada urmatoare.

"La discutii consultive, la un dialog intre noi, colegi. La un dialog intre toti membrii ai Comitetului Executiv National. Nu voi cere nimic. Vreau sa analizam toti de ce s-a ajuns aici si sa ne asumam fiecare lucrurile care nu au mers bine. Nu trebuie sa amanam aceasta discutie", a spus Viorica Dancila, la sediul PSD.

Anterior, Viorica Dancila a precizat ca nu va demisiona de la sefia PSD, insa daca vor considera colegii ca trebuie sa faca acest pas, atunci trebuie organizat un congres, deoarece tot asa a fost aleasa la conducerea partidului.

"Nu am luat in calcul acest lucru. Vom discuta in cadrul CEx. Noi trebuie sa avem in vedere ca vin Sarbatorile si imediat intram in precampanie electorala si trebuie sa fim foarte bine pregatiti. Bineinteles ca voi asculta opiniile tuturor colegilor.

Vom vedea cum vad lucrurile pe fiecare judet in parte. Trebuie sa nu analizam lucrurile pe ceea ce a facut candidatul. Eu am facut tot ceea ce tinea de mine. Poate am inceput tarziu campania, pentru ca intr-adevar noi am trecut dupa o perioada dificila, pierderea alegerilor europarlamentare, arestarea presedintelui partidului, congres, dar am reusit sa recuperam electoratul pe care l-am avut in 2016.

Vom discuta in partid, dar cred ca analiza trebuie sa o facem pornind de la fiecare organizatie in parte, pentru a veni cu o strategie de campanie pliata pe realitate", a declarat Viorica Dancila la Antena3, intrebata daca se asteapta sa fie inlaturata de la sefia PSD.

Vezi cele mai noi rezultate provizorii din tara si diaspora

Rezultate provizorii in tara
TMARBHSMSJMMBNCJHDABCSMHGJDJOTVLSBMSSVBTISNTHRBCVSGLVNCVBVPHAGDBTRGRIFBZBRILCLCTTL
Rezultate provizorii in Bucuresti
B
S1S2S3S4S5S6
Rezultate provizorii in strainatate
02.12.2019 04:54
Sursa: AEP - 100% voturi numarate

Citeste si doua fotoreportaje de la sediile PSD si PNL din noaptea alegerilor:

Citeste si:
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experţi ai Partidului Naţional Liberal şi cu reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiară, conduşi de Hunor Kelemen, au continuat...
Sursa: MEDIAFAX