Deputat USR: Viorica Dancila a transformat "Ora premierului" din Parlament in "Ora minciunilor"

Vineri, 06 Aprilie 2018, ora 15:52
4714 citiri
Deputat USR: Viorica Dancila a transformat "Ora premierului" din Parlament in "Ora minciunilor"
Foto: Captura video Privesc.eu

Deputatul USR, Adrian Prisnel, a afirmat, vineri, ca premierul Viorica Dancila a mintit cand a declarat la "Ora premierului" ca inflatia medie a fost de doar 1,34%, cand aceasta e la 4,7% si ca valoarea adaugata e de circa doua miliarde euro, cand Guvernul PSD a indatorat tara cu 11,83 miliarde euro.

"Viorica Dancila a reusit sa transforme 'Ora Prim-Ministrului' din Parlament in 'Ora minciunilor'. Fara a-si ridica ochii din foile oferite de consilieri, aceasta a reusit sa insire minute bune minciuni si jumatati de adevaruri ambiguu impachetate, totul in dispret fata de cetatenii ce resimt situatia reala a Romaniei.

Noi, USR, i-am spus in plen ca minte. A mintit mult. Romanii nu traiesc astazi mai bine. Din contra. 81% dintre romani cred, pe buna dreptate, ca ne indreptam in directia gresita. Cel mai mare procent din ultimii 20 de ani. Toti o simtim, toti o spunem, numai PSD - interesati exclusiv de eliberarea gastilor mafiote - refuza adevarul", a afirmat Prisnel, intr-o postare pe Facebook.

Parlamentarul USR a adaugat, in postarea sa, ca prim-ministrul sustine ca "valoarea adaugata a fost de aproximativ doua miliarde de euro. Castigul salarial mediu brut a crescut cu 14% in 2017. Inflatia medie a fost de numai 1,34%", insa in realitate "in 2017, Guvernul PSD a indatorat Romania cu 11,83 miliarde de euro, salariile nete au crescut cu 3 lei, iar inflatia a ajuns la 4,7%, cel mai mare nivel din ultimii 5 ani".

Din sondajul realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), in intervalul 31 ianuarie -2 februarie, pe un esantion de 1.150 de persoane, 71% dintre romani considera ca Guvernul nu-si va respecta promisiunile in 2018 si 27% au raspuns cu "da".

Totodata, 62% dintre respondenti au spus ca prevederile din programul de guvernare al PSD legate de cresterea pensiilor si salariilor nu se vor realiza in acest an, iar 37% au spus ca "da". Un procent de 62% dintre romani au spus ca Executivul condus de Viorica Dancila nu va rezista pana la finalul mandatului, in timp ce doar 34% au raspuns cu "da".

Premierul Vasilica Viorica Dancila a participat, marti in Parlament la dezbaterea "Ora prim-ministrului", initiata de partidele din Opozitie. Ea i-a criticat pe liderii Opozitiei, in plenul Legislativului, afirmand ca exportarea mesajelor alarmiste in afara tarii nu fac bine Romaniei si ca scenariile alarmante ale adversarilor politici nu s-au adeverit.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Viorica Dancila ora premierului , #PSD