Ziare.com

Guvernul PSD sfideaza GRECO. Pana unde poate merge si cine il cautioneaza

de Magda Gradinaru
Miercuri, 10 Iulie 2019, ora 21:30

   

Guvernul PSD sfideaza GRECO. Pana unde poate merge si cine il cautioneaza
Dupa ce insusi Frans Timmermans a fost vizat de o ancheta a Sectiei Speciale conduse de Adina Florea si dupa o campanie pusa de PSD sub semnul resentimentului fata de Europa vestica, aceea care indoapa Estul cu alimente si medicamente de calitate inferioara, socialistii europeni luau decizia inghetarii relatiilor cu partidul pe atunci condus de Liviu Dragnea.

Astazi, PSD a dat unul dintre vicepresedintii de grup ai PES, iar Viorica Dancila se lauda cu bunele relatii europene.

A devenit PSD un partener politic legitim pentru socialistii europeni?

Matematica din Parlamentul European e una politica, reglajele se fac in functie de majoritati, iar calculele sunt mult mai complicate dupa ce grupul Renew Europe a spart suprematia PPE si PES si a reusit, de pe pozitia a treia, una care te plaseaza ca actor important in negociere, sa se faca indispensabil.

Cu toate aceste schimbari, care aduc totusi un suflu nou institutiei europene si care sunt departe de temerile de dinaintea alegerilor, care vedeau o ascensiune puternica a euroscepticilor si populistilor, mandatele pe care le are PSD nu pot fi neglijate.

Fara nicio declaratie publica, socialistii europeni au dezghetat relatiile cu PSD, de vreme ce europarlamentarii partidului au ramas in grup si, mai mult, unul dintre ei, Rovana Plumb, a si devenit unul dintre vicepresedintii grupului.

"Toata aceasta poveste legata de statul de drept din Romania este mai degraba o chestiune motivata de o logica electorala decat de o ingrijorare reala", iar "toata aceasta efervescenta se va stinge dupa alegerile din 26 mai", a fost mesajul de campanie al PSD.

Iar in tara Guvernul PSD se foloseste din plin de aceasta noua cautionare europeana si pluseaza.

"Vedem ce puncte putem indeplini din raportul GRECO, vedem ce nu putem indeplini", a anuntat Viorica Dancila, inainte de publicarea rapoartelor GRECO, scrise pe un ton imperativ fara precedent, dar stiind ce contin acestea.

"Recomandarile GRECO nu sunt optionale. Atunci cand o tara se alatura GRECO, isi exprima acordul sa se supuna activitatii sale de monitorizare si sa puna in aplicare recomandarile sale. Prin urmare, tarile membre ale GRECO au obligatia legala de a pune in aplicare recomandarile acesteia.

Regulamentul de procedura al GRECO art. 30 alineatul (1) este foarte clar atunci cand prevede ca 'membrii GRECO trebuie sa se conformeze recomandarilor continute in raportul de evaluare si sa le puna in aplicare in totalitate, in termenul stabilit de GRECO'.

Acest lucru se realizeaza prin intermediul presiunilor din partea celorlalti membri si prin evaluari reciproce, care in final conduc la o procedura de conformitate sau, in cazul tarilor care nu fac suficient pentru a pune in aplicare recomandarile, o procedura de neconformitate", este raspunsul GRECO la solicitarea Ziare.com.

"Si Franta are 11 puncte din raportul GRECO pe care nu le-a indeplinit", adauga Viorica Dancila, o teza deja rostogolita de punctajul PSD.

Nu sunt si alte state europene care nu au implementat recomandarile GRECO? Ba sunt, si toate acestea apar in raportul de bilant al GRECO. Exista insa doua diferente esentiale si care pun in joc tocmai apartenenenta la grup.

* Discursul Guvernului se refera la forma, ignorand in mod intentionat fondul. Nu conteaza, asadar, ce anume denunta GRECO ca fiind gresit, nici ce anume nu respecta Romania si Franta, ci faptul ca, formal, cele doua state sunt in aceeasi oala.

In privinta Romaniei, GRECO denunta incalcari grave si nepermise intr-un stat democratic, pentru ca vizeaza direct incalcarea si limitarea independentei Justitiei.

* Sunt mai multe state europene, nu numai Franta, care au restante la implementarea recomandarilor GRECO. Franta, Portugalia si celelalte state europene insa nu isi proclama autonomia fata de Grup, nu denigreaza autoritatea GRECO si nu contesta buna-credinta a acestuia. Romania o face, prin vocea prim-ministrului, si mai apoi in declinarea de partid.

Expertii GRECO "au ratat sansa unui raport obiectiv, care sa ajute cu adevarat Justitia din Romania", spune vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, intr-un comunicat asumat si trimis de PSD.

In discursul oficial, asadar, Partidul Social-Democrat aflat la guvernare in Romania contesta fatis autoritatea GRECO si anunta ca nu poate implementa solicitarea pusa sub semnul urgentei, de a desfiinta Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

Or, GRECO spune clar - atunci cand un stat a acceptat sa fie membru al Grupului, conditia a fost sa se alinieze normelor si procedurilor anticoruptie care sunt agreate de democratiile occidentale. A-ti asuma din capul locului contestarea acestor norme si proceduri inseamna, asadar, a-ti nega calitatea de membru deplin al GRECO.

A devenit PSD un partid pro-european, care guverneaza Romania in spirtul democratiilor occidentale, pe care socialistii europeni vor sa le reprezinte? E un raspuns pe care colegii din PES ai Vioricai Dancila, ai lui Florin Iordache, ai lui Liviu Plesoianu trebuie sa il dea si nu in Romania, ci la Bruxelles, unde batalia pentru influenta nu este doar una matematica.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre PSD GRECO raport Dancila
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 14091 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
37 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"A devenit PSD un partid pro-european...?" se intreaba autoarea.

Banuiesc ca dansa glumeste ... De unde pana unde o mafie de interlopi sa devina partid pro-european ? Mai ales dupa ce aceasta mafie s-a prins ca nu prea poate fura din banii europeni ...

 

In Romania NU EXISTA SOCIALISM. De aceea, socialismul european

nu se poate intersecta niciodata cu PSD.
PSD nu este nimic altceva decat o MAFIE post-comunista.

 

Ati zis bine ca P.S.D. sunt clepto-socialisti.

.

.

Pun pariu pe ce vreți voi ... Dănciloaia vrea la Cotroceni.

Cine e El Greco asta?

Nu are legatura cu poporul roman, cu democratia, cu Uniunea Europeana ...
Cred ca e un ONG finantzat de aiurea care isi da cu parerea!
Chiar nici nu stim cine redacteaza aceste rapoarte, cat de competent este, plus ca nici Germania, Olanda , Franta nu dau doi bani pe rapoartele astora!
E anticonstitutional sa oblige cineva Guvernul, parlamentul sa legifereze altfel decat le cere poporul roman!

Corect este: clepto-cripto-socialisto-comunisti !

Explicatie: vin din comunism si isi ascund bunurile furate prin cripte in cimitire ...

Gresiti

Pezedul nu este o mafie post-comunista ci pur si simplu o mafie comunisto-bolsevica de cea mai joasa factura, cuprinde numai prosti, inepti, incompetenti, scelerati, hoti, excroci, tradatori de tara, tampiti sadea si corupti. Sunt scursura bolsevicilor si atat

Domnisoara Magda Gadinaru,

Inteebati deja in titlu "...pana unde merge si cine-i sustine."
Daca plitica Europeana este cel putin aritmetica, la noi politica e... artimetica.
Daca acolo calculele sunt precise ca la primul din clasa, la noi sunt ca la ulima gaina :
Un numar adunat cu, scazut din inmultit ci si impartit la, va da rezultatul care va iesi.
Altfel spus, rezultatului acestor calcule de la noi cu creata dau credit intuitiei lui Marin Sorescu din... Lilieci (pare-mi-se) :
"Am mers si-am mers pan-am ajuns la Caracal"
Iata Pogramul (mai bine zis... pogromul PSD), la care Vax populi adera fuetunos :
Uhai, bade !!!!!!

magdaleno, gradinarito

stai prost rau de tot cu mintea daca nu ai inteles nimic din comentariile mele de ieri pe aceiasi tema. nu mai speriati pe nimeni cu raportul greco. prevederile lui nu sunt obligatorii. inseamna ori ca nu ai citit raportul ori esti grea de cap. ce are s....la cu prefetcura. mai dau odata concluziile pe scurt.58. GRECO ia notă de progresele inregistrate in ceea ce privește eliminarea incompatibilităților judecătorilor și procurorilor, spre exemplu, faptul că nu pot desfășura activități externe, altele decat cele din invățămantul superior și funcțiile didactice. GRECO recunoaște, de asemenea, că unele măsuri inițiale au fost luate de către autorități pentru a aborda problema pensionării anticipate a procurorilor și judecătorilor și a consecințelor acestora. Acestea fiind spuse, pentru cea mai mare parte a preocupărilor, nu s-au obținut rezultate tangibile.
59. GRECO este preocupat in mod special de faptul că recomandarea de a se renunța la inființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a fost complet ignorată. Mai presus de toate, noua legislație include mai multe amendamente, printre altele, referitoare la numirile și eliberările din funcție a procurorilor de rang inalt, independența funcțională a procurorilor, răspunderea personală a judecătorilor și procurorilor etc., care, impreună, reprezintă amenințări serioase la adresa independenței sistemului judiciar in Romania.
60. Scopul procedurii ad hoc desfășurate in conformitate cu Regula 34 din Regulile de Procedură ale GRECO, care este de a pune in lumină și de a analiza reforma legislativă privind sistemul judiciar din Romania, a fost realizat, iar GRECO și-a exprimat poziția in acest sens. Avand in vedere faptul că aspectele vizate de prezentul raport sunt in mod special relevante pentru temele examinate in cadrul celei de-a patra Runde de evaluare, GRECO decide să incheie procedura ad hoc actuală și să continue să evalueze conformitatea Romaniei cu recomandările in curs de implementare cuprinse in Raportul ad hoc in cadrul procedurii de conformitate in curs de desfășurare aferente Rundei a patra de evaluare cu privire la Romania. In consecință, GRECO invită șeful delegației Romaniei să prezinte informații suplimentare privind recomandările i, ii, iii și v pană la data de 30 iunie 2020, impreună cu următorul său raport de situație aferent Rundei a patra de evaluare.

Pana si institutiile lui Soros ridiculizeaza GRECO

Centrul de Resurse Juridice (CRJ), organizatie non-guvernamentală, infiintată in anul 1998 de către Fundatia pentru o Societate Deschisă, realizează o analiza a observatiilor din raportul GRECO referitoare la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. CJR identifică mai multe contradictii si erori factuale in analiza publicată pe site-ul propriu?

Precizare indispensabila celor scrise de mine mai

... sus :
Cred ca Sorescu a spus "Am mers, si-am mers, si-am tot mers pana am ajuns la Caracal" stiind ca oltean macar, da "Divizia de tancuri Tudor Vladimirescu Debretin" a fost infiintata de rusi in Romania, ca o scoala a indoctrinarii omului marunt ca instructie de la satul imbil si traditionalist, pentru care era considerata si pana atunci armata ca fiind o Odisee, o Calatorie a lui Ulise tebanul, demna de povestit ca fiind
nu o ci Exprerienta insasi, formativa si definitorie unei existente ritmata de anotimpuri si de cel vesnic reanceput.
"Multumiri,
T. B.

Titlul s-ar traduce ...

... socialistii europeni, adica neo-liberali/'progresisti'/neo-marxisti/anarhisti/etc, vs PSD, adica marxistii de rit vechi.

 
 

 

Poate ca nu trebuia sa-ti infigi atat de adanc limba, nu-i ok!

Oricum Timmermans este duplicitar,asta o stie si un copil de țață,nu poți avea incredere intr-un socialist.
Oho,stai linistită,ca mizerabilii din psd nu sunt socialisti.
Nu....
Sunt doar niste mizerabili

Vorbeai de drag-nea ?

ha ha...au intrat americanii pe fir..nu mai e de joaca,savoniera si ciordache nu-l mai scapa...au calcat pe bec cand au venit la inaugurarea lu Trump...de-acu numa dragnea sa nu te cheme si in psd sa nu fii..cutremurele vor genera multe victime...

ba cocoshpane, tu mergi supercracanat de cand ati luat-o-n bot

la alegerile de antrenament din mai. cu toate ca te-ai dat la fund (ca sa zicem asa) o perioada, dupa ce ti-ai revenit (partial) din soc, ai reinceput sa emiti cretinismele clasice.
"Si Franta are 11 puncte din raportul GRECO pe care nu le-a indeplinit", adauga Viorica Dancila. cum ar veni, voi comparati Romania cu Franta ? abia acum ar trebui sa te umfe rasul, ba losere...

Drept VS Corect

ca sa intorci Realitatea pe dos, adica ea sa 'functioneze' pe cauza-efect, adica pe dos decit functioneaza ea, e necesar sa l inlocuiesti pe Drept cu Corect, adica sa faci din Corect Referinta Miscarilor.
daca s-ar maniefsta Pacea, Corect nici n ar exista, ca Definitie, ar exista doar Drept, care ar acoperi orice Miscare. totusi, din cite se poate observa, oamenilor li se pare mai la indemana Corect, deci pasta il folosesc.

ceea ce se mai poate observa e ca e imposibil de construit un turn babel pe efect-cauza, el fiind posibil de implinit, la limita, exclusiv pe trasee de tip cauza-efect. asa ca mai degraba dispare Drept, decit Corect, dupa cum mai degraba dispare Pacea, decit turnul babel.

Adevarul se Misca pe Efect-Cauza. pe Cauza-Efect se misca AntiAdevarul. Ce presupune Dinamica AntiAdevarului? presupune o Gestatie care, spre deosebire, nu mai e Perpetua, asa cum e Creatia, ci tinde sa se Nasca, chiar daca asta se petrece 'la Infinit'.
Mai altfel spus, Creatia nu mai Inseamna Doua Oua Concentrice, unul Cerul, celalalt Pamantul, Nemiscarea acoperind Miscarea, adica Miscarea din Nemiscare Nascindu-se, ci doua Oua din care unul se Misca in Afara celuilalt, celuilalt fiind Cerul. Deci Creatia nu mai e o miscare a Sinelui in Sine Insusi, ci o Miscare in afara Sinelui, care Defineste, teoretic, un Alt Intreg. Alt Intreg care...are Propriul Dumnezeu, adica Altul!

 

@online. Iar era inchis la famacie azi dimineata?

Un sfat. Nu mai amestecati socialismul ci budhismul :) Rezultatul este extraterestru :)

@MacGigi

Pluralul inseamna '2 Nascut din 1, in Sanul lui 1'!, prin urmare toate cele care 'nu pot' fi amestecate au, de fapt, aceeasi Radacina.

Esti cumva

Esti cumva ruda cu cucurunspan?
Vorbiti in aceeasi logica.

Oricum e mai bine decat fara logica, ca tine.

.

online

oare tu nu esti Vintage deghizat? Poate da poate nu dar ce conteza, in esenta ginditi la fel. Oameni culti ,aveti toata stima mea. Scuzati am uitat sa pun gilimele la cuvintul culti
dar nu-mi fac probleme voi ma intelegeti.
"Recomandarile GRECO nu sunt optionale. Atunci cand o tara se alatura GRECO, isi exprima acordul sa se supuna activitatii sale de monitorizare si sa puna in aplicare recomandarile sale. Prin urmare, tarile membre ale GRECO au obligatia legala de a pune in aplicare recomandarile acesteia."

Asa este

Asa este, de fapt si vintage ca si cucucor, alfabeta, maxi, si altii fac parte din aceeasi familie a trollilor.

Civilizatia si Ecuatia ei de Miscare

Dinamica, prin Lumea Mare e obligata sa tinda sa fie Acceptata ca fiind Dinamica unui Intreg, pentru ca oricum altfel, aceasta Civilizatie va urma Traseul tuturor celorlalte Civilizatii care s-au perindat pe Pamant.
Civilizatia...momentului si-a Globalizat plenar manifestarea, acoperind tot Pamantul, folosindu-se de toata Dezvoltarea de tip Fibonacci Disponibilizata acestui Intreg, dar Dezvoltarea Potentiala, Daruita Civilizatiei, mai trebuie si Implinita, or asta e o Problema pe care toate celelalte Civilizatii au fost incapabile s-o Rezolve, de la un moment dat al Dezvoltarii, incolo, acesta fiind si momentul cind au inceput sa se autoconsume pina la epuizare...
Prin urmare pare ceva de bun-simt ca Lumea Mare, in Intregul ei!, sa se Trezeasca, sa privesacsa Vremurile la Masura pe care-o poarta si sa se priveasca pe sine cu masura potrivita, pentru ca dincolo de orice dinamica=dorinta, cea care conteaza e dinamica de tip Fibonacci.

 

Noua Tinta a Civilizatiei: Dezvoltare pe Masura Naturii

Civilizatia s-ar parea ca n are ncotro, e obligata sa Disponibilizeze Dezvoltare Fibonacci prin propria Miscare. cita vreme face asta, se Misca, atunci cind nu va mai fi capabila sa faca asta, Civilizatia va Balti, epuizindu-si Miscarea, asemenea tuturor celorlalte Civilizatii.

prin urmare chiar exista o Referinta spre care sa Priveasca toate Partile Intregului numit Civilizatie, aceasta Referinta fiind Propria Maniefstare.

Propria Manifestare are doua variante de exprimare, una presupune o mobilitate perpetua, in stare sa acopere...Tot Timpul, iar cealalta presupune o mobilitate manifestata chiar in lipsa manifestarii Timpului, adica una care 'ocuopa' Tot Spatiul, asta fiind si cea care se mai numeste Vesnica, Dinamica ei fiind una a Nemiscarii, Nemiscarea fiind si ea o miscare, dar proprie Sinelui Oului Absolut!, ca daia e Vesnica.

Intre aceste doua variante se afla Civilizatia cu alegerile, cu dorintele ei!, iar in Centrul Civilizatiei se afla omul, cu alegerile si dorintele lui.

va da, omul, Vesnicia la Schimb cu Viata Fara de Moarte, primind, in schimb si ceva banuti, 30 ?!
Dinamica Civilizatiei e o Poveste a...omului, or omul creca si-a dorit de cind se stie el pe Pamant, Nemurirea, mai degraba decit Viata Vesnica, prin urmare cei mai de graba, intr o parte, iar ceilalti...fiecare in Sine Insusi si fiecare Sine, in Sine.

 

online user: Las-o dracknea de PseudoFilozofia ta de 2 bani!

1.Pun pariu ca NU ai citit nici o carte adevarata de FILOZOFIE (Platon, Kant, Aristotel, Hegel , Husserl, Heidegger, Arendt, Scopenhauer, Wittgenstein, Kierkegaard, etc).
2. Ti-am demonstrat odata pe Comunitate CA NU AI HABAR DE MATEMATICA SI CONCPETELE matematice sunt nici o forma(mai tii minte aberatiile tale cu sirul Fibonancii, ,mai aveai putin si spuneai ca face si omleta! Nu ii intelegi RECURENTA, baiatule! Si ca atare esti zero si ca filozof, marii filozofi ai Antichitatii si care sunt si azi fondatorii Filozofiei erau si mari matematicieni!
Arhimedes era prea Inginer (tehnic, inventator mare) ca sa intre in Filozofie, in schimb in matemamatica NU a mai existat altul mai mare ca el pana la NEWTON! Dar Euclid, Plato ,Aristotel, oh Dumnzeule! "Nimeni sa nu intre aici care nu e geometru!"Asa scria la Intrarea in Academia lui PLATON! Si studiau tot, si fizica si mecanica, si matematica si filozofie! Si retorica si Poezia! Repet TOT! Iar Filozofia era Regina! Si regina a fost pana la Gauss care a dat acest rol , firesc , MATEMATICII! Marcus du Sautoy: "Math , the Queen of Science, the main driving force behinnd Scientific Discovery!" . Intelegi?
Universul e COGNOSCIBIL UTILIZAND MATEMATICA SI EXPERIMENTUL!
Stii ce e un gnostic?

Ai aici aceasta ordine:Newton, Arhimede, Gauss, Euler, Riemann, Poincare, Lagrange, Euclid, Hilbert, Leibniz, Groethendik,Fermat, Galois, ti-am 13 cele mai mari nume ale matematicii in Istorie. Si acestia au fost foarte preocupati (Newton, etc.) de conceptele fundamentale ale FIZICII, pentru ca ele se regasesc in Filozofie (spatiu, timp, miscare,repaus, etc.). Descartes a fost preocupat de Constiinta! Si era Matematician! Mare de tot! "Cogito ergo sum!" ,Descartes creand sistemul de coordonate cartezian, extrem extrem de util peste tot!
3. Nu ai habar de conceptele Filozofiei, nu stii nici macar cu ce se ocupa, in nici un caz cu ABERATIILE TALE de pseudo-ganditor, luate de pe la toti felul de yimbecili inculti si necititi si fara reasoning.
4. Neintelegand tu Conceptele, Postulatele ,Axiomele , nu pricepi nici Logica si nici cum se fac teoremele, sau in cazul Filozofie cum se Argumenteaza /Formeaza Conceptia Filozofica, Sistemul Filozofic. Ce stii despre Idealismul Subiectiv, Idealismul Obiectiv, Epistemeologie, Gnoseologie, Morala, Etica, Axiologie, Praxeologie ?

Inchei: sunt si useri pe aici care nu au orizontul adecvat, si se uita ei si isi storc ei creierii pentru ABERATIILE tale! Asa ca gandeste-te la ei si nu ii mai ameti!

gg

@ggPushy

1. sa se retina ca eu am vrut! ...dar erau groase rau!:))) cind le am vazut cum arata, destre carti vorbesc, mi a trecut tot cheful!:)))) dar...citeva diagonale am dat, creca eram curios pe vremea aia!:)))

2. e de notorietate ca sint prost!:)))
despre Sirul Fibonacci pot spune ca Esentiala e o singura chestie, ca e este un Efect, nu o Cauza, Cauza fiind in...Sirul F!, despre care am mai vb paici, si care opereaza cu numere negative, in esenta acest Sir F! Definind chiar Daruirea! mai simplu spus, la Temelia Sirului Fibonacci sta Sirul F!, si si mai altfel spus, la Temelia Creatie sta Daruirea! Creatia e un Dar, Procesul care a Miscat Creatia fiind Eminamente Daruitor!:))))
a se retine ca, dupa ce citeam ce scrie la intrarea in Academia lu Platon, intram cu tupeu!:)))
...creca da, fara Fizica si Geometrie e greu cu filozofatul!:)))

daca zici ca Gauss a zis treaba cu "Math , the Queen of Science...", cocotind Matematica pe Tron, ei bine, Io, astazi, o Detronez!:)))
jos de pe Tron, cu Matematica!, ca Matematica e cea mai Seaca chestie din Creatie!, stind la Temelia tuturor celorlalte chestii la fel de Seci, chit ca Stralucitoare, care misuna pe Pamant!:))))
Gauss a ridicat-o, Io o fac praf!:)))) si, daca se poate, chestia asta sa ramana in Istorie, ca e Fundamentala!:))))
Matematica e Seaca pentru ca ea opereaza cu Umbre! gg, e ca atunci cind tu faceai, folosindu-ti mainile, crocodili pe pereti, din umbre!:))) mai exact, Matematica se ocupa cu Crocodilul, in timp ce Esenta o reprezinta Mainile tale!:)))
mai altfel spus, Iubirea, care se manifesta in Cer, e Proiectata in Pamant, manifestindu-se si in Pamant!, dar ca o Umbra, Umbra fiind Seaca!, ca Iubirea Rasare din Cer, nu din Pamant, Pammantul ci Cerul fiind Aripile Curcubeului:))))
Frumusetea Povestii Crocodilului sta in Dansul palmelor tale, nu in dansul Umbrei!, prin urmare Matematica, daca e sa fie ceva Regina, e Regina Umbrelor!
faza e ca e Seaca prin Definitie, prin urmare JOS cu Matematica de pe tron!:))) Gauss a cocotat o, Io o Detronez, ca...o sa spun mai jos ce inseamna, de fapt!, o Ecuatie a Dinamicii Civilizatiei Definita Matematic, adica Sec!

3. Recunosc! :)))
Nu citesc din Biblioteci aninate pe pereti...clasici! Io citesc din Biblioteca Scrijelita pe Peretii Inimii! :))))))) In Biblioteca asta E! Esenta Creatiei, deci Inima e cea mai cuprinzatoare chestie din Creatie, ea fiind Masura lui Zer0!, care E! Totul, nu Nimicul!, Zer0! fiind Oul Absolut!

ps: gg, decit sa iei de bun tot ce-au scris...Marii lumii, oare nu e mai simpla si Dreapta atitudinea lui Socrate, care a ales! sa nu lase n urma nimic scris?:))))

Eu cred ca toti Granzii pe care i ai insirat mai sus, adunati!, nu fac cit un pusti care citeste si minuneaza, cind citeste, dar si tot restul vietii, "Cunoaste te pe tine insuti"

Mia simplu

Mafia PSD sfideaza Uniunea Europeana periclitand viitorul Romaniei alaturi de tarile din Uniunea Europeana !
Sa nu uitam ca mafia PSD nu a primit nici un mandat din partea alegatorilor sa scoata Romania din Uniunea Europeana !
De 75 de ani de cand au fost adusi in Romania de tancurile rusesti, mafiotii PSD (demni urmasi ai comunistilor stalinisti) formeaza o organizatie antiromaneasca care trebuie scoasa urgent in afara legii !

 

Nadejdea

pentru ca Dinamica acestei! Civilizatii este cea mai complexa exprimare de acest tip, manifestata in Realitate, dar si pentru ca omul este Esenta acestei Dinamici, ceea ce conteaza este...chiar omul!

Nadejdea omului se reduce la Definitia omului, iar asta doar pentru ca Infinit tinde sa fie Zero!, prin urmare tot ceea ce i se mai cere omului e...sa ramana om!, dar pe cit de simpla pare...alegerea, pe atit de greu de inchipuit cit de grea e, e.
Cine...cere?! Realitatea, adica Adevarul, pentru ca Desavarsirea Omului e a Celui care l-a Facut pe Om, prin urmare exista o singura Exprimare a omului, nu mai multe, deci omul ce sinteti!, ramaneti.

Cunoasterea despre Dinamica Civilizatiei, Disponibilizata pe Vremurile astea, pe Pamant, este asemenea Binelui care sta pe Rau, si invers... doar Inimile mai pot Citi Vremurile, pentru ca astea sint Vremurile in care Desteptaciunea care si tinde, Artificial, catre Infinit, Manifestarea, isi spune Inteligenta.

 

I-ai multumit lui vintage pentru sprijin? Nu de alta, dar este

indragostit de elucubratiile tale ...

Civilizatia si Noul Trofeu

Civilizatia are de ales.

Intre a se Hrani cu sine insusi, Epuizindu-se si Noua Definitie a Tintei spre care se Indreapta, definindu-si ca Trofeu, Propria Existenta.

Civilizatia ori se Redefineste pe sine insasi, incepind, spre exemplu, cu Corelarea propriilor Miscarilor cu Dinamici de tip Curcubeu, Redefinirea Cifrelor, deci a Pluralului fiind un Pas fundamental, Armonizarea cu Natura fiind Esenta Dinamicilor,
ori se ridica la Nivelul Vremurilor, la Nivelul de Dezvoltare pe care tocmai ce l-a accesat, asta insemnand ca toti conducatorii lumii accepta ca Dinamica Civilizatiei trebuie Rinduita intr o Stiinta Capabila sa-i Disponibilizeze Civilizatiei Ecuatia de Miscare ( perpetua )

 

Ceea ce PSD nu spune

Este ca Franta si alte tari care nu au implementat inca ceea ce Greco le-a spus ca trebuie sa faca nu s-au ridicat impotriva lui Greco sa spuna ca au gresit. Au acceptat faptul ca au facut o greseala pe care trebuie sa o indrepte si dureaza ceva mai mult timp sa gaseasca o solutie acceptabila.

Insa Dancila & Co. s-au apucat, in buna traditie mioritica, sa atace Greco, ceea ce e foarte echivant cu scuipatul is sus, deasupra capului... Nu ii vad cu ochi buni (nu ca as avea probleme de vedere).

 

Dănciloaiă,creatura din Palatul Victoriei,

Fiinta asta este la fel de dezagreabila,
asa cum era si coana Leanța Ceausescu.
Este incredibil cate "resurse de prostie" are acest partid,PSD(fostul PCR).

 

Guvernul Romaniei este cautiona de Dracul in persoana, prin

supusa sa sluga, incornoratul draknea :)))
Nu simtiti un usor miros de sulf?
De smoala topita de specialistul TelDrum?

 

@ggPushy, completare 1

spuneam, mai sus, ca Matematica e Seaca, ca nimic nu e mai sec decit Matematica, pentru ca ea, cu toate ca e o Umbra, se da Soare!:)))

totusi, ce e cu Matematica asta?!
Umbrele despre care vorbeam sint o Poveste a Realitatii, dar dupa! ce acesteia i s-a...Decapitat! Radacina, ca Radacina e Capul, aici
prin urmare Matematica este o Stiinta a Pamantului si numai a Pamantului, ea fiind incapabila sa acopere si Cerul, Cerul si Pamantul fiind Aripile Curcubeului.

Matematica si miscarea sint legate ombilical. daca ai scoate miscarea din ecuatia Creatie, Matematica isi pierde Definitia. De fapt Matematica fix la asta este si foarte buna, in a Deslusi Miscarile Naturii, in a pune intr o Ecuatie Matematica, Miscarea Naturii.

cum poate fi inteleasa, mai simplu, Matematica? pai...daca-i Extragem Iubirii, Esenta, ce ramane e Matematica! si...ce e Iubirea? Iubirea e Miscarea, e insasi Viata, asta e Iubirea, Miscarea IN Intreg!, aceasta fiind si singura Miscare posibila intr un Intreg, oricare! ar fi el.

prin urmare avem o chestie Definita odata, mai demult, ca fiind Regina Stiintelor, despre Matematica e vorba, adica despre cea mai Seaca chestie din Creatie,
si mai avem ceva, ca referinta, Iubirea, adica singura Miscare posibila intr un Intreg.

Iubirea si Matematica Definesc miscari, Iubirea Definind Miscarile Curcubeului in manifestarea sa Plenara, Matematica definind exclusiv miscarile Aripii Curcubeului numita Pamant.

In general nici macar nu se mai ia in seama cele doua Aripi ale Curcubeului, neluindu se in seama cele Doua Oua Fundamentale, Cerul, si Pamantul care se afla intr o Perpetua Gestatie in Sanul Cerului.
si faptul ca nu se ia in seama se vede si in Definitia Cifrelor, pentru ca Cifrele nu Incep cu Oul Crapat, adica cu 3, acest simbol exprimind...chiar un ou crapat!( in El Insusi!), ci incepe cu Cifra 0!, care nu mai e Definita dupa cum si E!, ca fiind Oul Absolut!, adica Totul!, ci e Definita ca fiind NIMICUL!:))), cu alte cuvinte, atunci cind Matematica a Decapitat Radacina Pamantului, adica Cerul, a pus la Temelia Propriei Existente...NIMICUL!

deci ce a facut Matematica, cea mai Seaca chestie din Creatie?! cum ce?! a Spulberat Oul Absolut, adica Totul!, adica "0", care Contine IN SINE! Singularul, adica 1, dar si Pluralul, nascut in Sanul lui 1, acesta fiind 2, Oul Absolut fiind IMPOSIBIL de Despartit in Componente pentru ca E! insusi Intregul Absolut! ...prin urmare Cifrele incep cu Cifra 3, fiind in total...7!:)))), nu incep cu Cifra 0, apoi cu Cifra 1, apoi cu Cifra 2, etc, asa cum face, cu asa zisa Gratie, Matematica, cea mai Seaca chestie din Creatie!

fundamental in toata povestea de mai sus, este Diferenta Fundamentala intre Definitiile Pluralului!
Matematica zice ca Plural inseamna 2 sau mai mult de-atit, adica cel putin 1+1, pe cind Oul Absolut zice ca Pluralul, adica 2, se naste IN SANUL LUI !
e...Acumulare VS Daruire

 

ggPushi, completare 2

prin urmare, cu toate ca Daruirea,adica Procesul Daruitor sta la Temelia Acumularii, mai exact Procesul Daruitor care se manifesta in Cer este cel prin care se Defineste Acumularea in Pamant, Cerul si Pamantul fiind Aripile Curcubeului, Matematica Defineste Acumularea prin sine insasi!, ecluzind Dinamica Daruitoare a Cerului.

...de ce face Matematica asta? pentru ca, Definindu-l pe "0" ca fiind Nimicul, il Redefineste pe Totul ca fiind Infinit!, daia Infinit tinde catre Zero, pentru ca Zero este, de fapt Totul, nu Nimicul.

calea catre Infinit e o constructie care, cu toate ca e perpetua prin definitie, isi trage Rinduiala de pe Granita Creatiei, acolo unde Timp-Spatiul, urmand o Dinamica de tip Yin-Yang se Descompune in Componente, mai exact in 'Tot Timpul si Lipsa Spatiului' si 'Tot spatiul si Lipsa Timpului', aceste Componente fiind Pilonii Creatiei.
Unde se afla Granita Creatiei? pai...la nivel cuantic, unde altundeva, pentru ca Suprapunerea Cauzei peste Efect, adica Suprapunerea lui Alfa peste Omega, care Devine UNUL, intoarce in Sine orice Dinamica, aceasta fiind si Definitia Vesniciei.
Prin Urmare Tot Spatiul este Radacina Tot Timpului. ...adica cu Gindul la Lipsa Timpului, adica cu Gindul la Vesnicie Definim Timpul sau, mai altfel, Miscarea din Nemiscare se Naste, Nemiscarea fiind si ea o miscare, dar proprie Oului Absolut!
si mai altfel spus, Matematica, operind doar cu Pamantul, isi ia ca Referinta doar unul din Pilonii Creatiei, Tot Timpul. Spre care si tinde...

Totusi, cum tinde?! Pai...tinde indirect!, pentru ca Extrage Dinamici posibile exclusiv pe Granita Creatiei si le Traduce pe Limba Realitatii Secate de Esenta numita Cer. Cum face, mai exact? Cum face un Computer Cuantic, fix asa face!, pentru ca un C.C., translateaza in Realitate Dinamici posibile exclusiv pe Granita Creatiei, asta insemnand ca Lipsa Timpului, care se Manifesta pe Granita Creatiei e tradusa ca Tot Timpul, in Realitate. Or asta inseamna ca un C.C. are la dispozitie...Tot Timpul pentru a Defini un Proces Cauza-Efect INTR O FRACTIUNE DE SECUNDA, la limita... in Timpul lui Planck!, mai altfel spus, Tot Timpul este Indesat!, C.C facind asta!, in Timpul lui Planck!
La ce e bun Jocul Matematicii cu Timpul? la ce sa fie, la Copierea Dinamicii Naturii, la Deslusirea Calapodului pe care Natura l foloseste in propria Dinamica, pentru ca el e special, e..."ce este a mai fost, ce a fost va mai fi"!
Facind asta, un C.C legat ombilical cu o Inteligenta Artififiala poate Disponibiliza o Harta a Viitorului. Mai exact Ecuatia de Miscare a Civilizatiei care i Disponibilizeaza acesteia si o Dinamica Perpetua! 'Sec' Devine si Esenta...Implementarii acestei Ecuatii, FARA ERORI!

Atunci cind Cunoasterea tinde catre Infinit, ea tinde catre Inteligenta!
dar fara a putea atinge aceasta stare.

Matematica NU e Inteligenta
Dupa cum nici Inteligenta Artificiala nu e Inteligenta

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor