Un fost lider PMP s-a inscris in PSD: Am acceptat cu onoare invitatia Vioricai Dancila

Duminica, 04 August 2019, ora 23:15
19476 citiri
Un fost lider PMP s-a inscris in PSD: Am acceptat cu onoare invitatia Vioricai Dancila
Foto: Arhiva Facebook/Radu Cristescu

Fostul vicepresedinte al PMP Radu Cristescu a anuntat, duminica, pe Facebook, ca a acceptat invitatia Vioricai Dancila de a se alatura Partidului Social Democrat, un partid care se schimba si in a carei schimbare crede. El a fost exclus din PMP in luna mai, dupa ce l-a atacat pe Eugen Tomac.

"Traim intr-o societate dezbinata, in care tot ce se intampla negativ este sub -sigla- #m....psd din cauza unor greseli pe care Partidul Social Democrat si le asuma si le indreapta, dar si din cauza unei opozitii PNL si USR slabe, corupte si condusa de oameni de moralitate cel putin indoielnica. Avem nevoie de unitate, de armonie, de reconstructie! PSD-ul se schimba, iar eu cred in aceasta schimbare, PSD-ul reformat este cea mai buna solutie pentru romani.

Am raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim ministru Viorica Dancila de a ma alatura acestei miscari noi! Cred ca vom reusi sa demonstram romanilor ca ideologia, programul de guvernare, ideile progresiste si binele cetatenilor sunt acum pe primul plan! Ma cunoasteti! Fac politica din pasiune si cu pasiune! Pentru noi toti! Pentru romani!", a scris Radu Cristescu pe Facebook.

El a afirmat ca in ultima perioada a avut invitatii de a se inscrie in toate partidele mari din Romania.

"Mi-am inceput parcursul alaturi de un partid, pentru progresul romanilor, loial unui om, am construit pentru viitor, dar am realizat pe parcurs ca loialitatea poate fi privita ca slabiciune, iar viziunea mea nu a mai avut ecou. In toata aceasta perioada, am avut propuneri multiple de a adera la toate partidele importante si mari din Romania. Am ales in ultimul an sa colaborez cu partide mici, cu oameni inimosi, romani adevarati si le multumesc pentru oportunitate! Am realizat insa ca pentru a influenta in bine trebuie sa alegi un motor puternic!", a subliniat politicianul.

Pe 22 mai, Radu Cristescu a fost exclus din PMP, si demis din functia de vicepresedinte, in sediinta Consiliului Executiv National al partidului, de catre Traian Basescu, Motivul excluderii a fost atacul la adresa lui Eugen Tomac, Basescu cerandu-i atunci lui Cristescu sa vina cu probe pentru afirmatiile facute.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Radu Cristescu fost PMP inscriere PSD , #PSD