Înapoi la listarea arhivei

18 Decembrie 2007 - Primaria Husi va asigura cazare pentru persoanele afectate de explozie

Primaria Vaslui va asigura spatii de cazare pentru persoanele ale caror locuinte au fost afectate de explozia de marti dimineata dintr-un bloc de garsoniere din municipiul Husi, transmite

18 Decembrie 2007 - Doua persoane au fost ranite in urma unei explozii la Husi

Doua persoane au fost ranite marti dimineata si au ajuns la spital cu arsuri dupa ce o butelie a explodat intr-un bloc de garsoniere din Husi, judetul Vaslui, transmite corespondentul NewsIn.

18 Decembrie 2007 - Societati comerciale amendate pentru evaziune fiscala

Un numar de 30 de societati comerciale din judetul Vaslui sunt urmarite penal pentru evaziune fiscala, dupa ce Garda Financiara a facut mai multe sesizari la organele de ancheta.

18 Decembrie 2007 - A ajuns la spital dupa ce i-a explodat soba

O batrana de 78 de ani din municipiul Barlad a ajuns, luni, la spital cu arsuri grave, dupa ce soba din locuinta sa a explodat, transmite corespondentul ROMPRES.

18 Decembrie 2007 - O femeie de 78 de ani din Barlad a fost internata cu arsuri dupa ce soba ei a explodat

O batrana de 78 de ani din municipiul Barlad a ajuns luni la spital dupa ce soba din locuinta, a explodat. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Adulti Barlad, medicul Gabriela Danis,

18 Decembrie 2007 - La Vaslui se vor distribui ajutoare de incalzire de 1.500.000 lei

Aproximativ 18.000 de vasluieni vor primi ajutoare pentru incalzire in aceasta iarna, in valoare totala de 1.500.000 lei, transmite corespondentul NewsIn.