Înapoi la listarea arhivei

20 Noiembrie 2010 - Amurg de toamna

Lied romanesc este darul Pavilionului Muzeal "Marcel Guguianu" din Barlad pentru publicul meloman, oferit la initiativa Muzeului "Vasile Parvan" si Consiliului Judetean Vaslui, prin Opera Nationala

20 Noiembrie 2010 - Sanatatea, chemata la bara

Cele sapte unitati spitalicesti din judetul Vaslui au fost actionate in instanta de catre cei aproape 1.800 de salariati, nemultumiti de decizia de diminuare a salariilor cu 25 la suta.

20 Noiembrie 2010 - Accident de tren in Gara Barlad

Ieri dimineata, in triajul Statiei CFR Barlad a avut loc o ciocnire violenta intre doua trenuri de marfa, unul stationand pe sine si celalalt fiind regarat manual.

20 Noiembrie 2010 - La putere, dar datori vanduti

Liderii locali ai PDL nu siau mai platit chiria pentru spatiul in care isi au sediul cabinetul parlamentar al deputatului Dragos Iftime si Organizatia Judeteana a PDL Vaslui de mai bine de 10 luni.

20 Noiembrie 2010 - Post la Spitalul Judetean de Urgenta

Pacientii Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui au ajuns...vegetarieni. Multi au si uitat ce gust mai are carnea. Noroc ca nu ii uita rudele si mai trec pe la ei cu pachetel, altfel ar fi intrun post

20 Noiembrie 2010 - Sfarsit de saptamana plin de evenimente culturale la Casa de Cultura din Barlad

Astazi la Casa de Cultura "George Tutoveanu" din Barlad incepe un maraton cultural, organizat prin biblioteca institutiei.

20 Noiembrie 2010 - Fara analize gratuite

Sute de vasluieni care ar dori sasi poata face analize medicale gratuite bat zilnic drumul la laboratoarele medicale, doar pentru a primi invariabil acelasi raspuns pe care il aud de la inceputul

20 Noiembrie 2010 - Elevi rromi sunt merituosi

Invata bine, nu absenteaza de la cursuri si nu au nota scazuta la purtare. Este vorba de zeci de elevi rromi care vor primi de luna viitoare burse de merit sau burse sociale.