Înapoi la listarea arhivei

04 August 2011 - Adolescent de 14 ani, gasit spanzurat. Baiatul si-a anuntat gestul prin SMS

Un adolescent de 14 din localitatea vasluiana Budu Cantemir ani a fost gasit spanzurat, in noaptea de miercuri spre joi, in spatele casei in care locuia, inainte de a recurge la acest gest el

04 August 2011 - Femeile din satele Vasluiului au sporit natalitatea

In timp ce la oras nasterea unui bebelus a devenit o raritate, in mediul rural se inregistreaza un spor natural substantial.

04 August 2011 - Ajutor pentru Termica Vaslui

Statul a sters datoria pe care SC Termica SA Vaslui o avea catre SC Termoelectrica SA, in valoare de peste 10,5 milioane de lei. Datoria era din 2002, cand Termica sa desprins de Termoelectrica Bacau.

04 August 2011 - Trafic dublu in Vama Albita

Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) a anuntat ca traficul prin Vama Albita a crescut in ultimele zile.

04 August 2011 - Studiile liceale cu frecventa redusa nu au cautare

Niciunul din cele 300 de locuri aprobate in judet in invatamantul cu frecventa redusa nu a fost ocupat. La fel sa intamplat si cu cele 60 de locuri de la seral.

04 August 2011 - Prin caminele culturale bate vantul

In judetul Vaslui, caminele culturale nu mai sunt de ceva vreme altceva decat simple cladiri care adapostesc o scena, cateva scaune si in cel mai fericit caz ceva aparatura tehnica. Directorii

04 August 2011 - Toleranta "zero" la fraude si la suplinitori

Doua zile grele pentru cadrele didactice ce doresc sa ajunga la catedra din postura de suplinitori. Miercuri, 3 august au trecut prin furcile caudine ale examenului suplinitorii necalificati, iar joi

04 August 2011 - Vis spulberat: Vaslui-Twente 0-0! Vasluiul,Out din Liga Campionilor

Pentru prima data in istoria arenei din Piatra Neamt s-a auzit imnul Ligii Campionilor, la meciul din FC Vaslui si Twente Enschede de ieri, din turul III preliminar.

04 August 2011 - Cronica meciului Vaslui - Twente 0-0 scrisa de Maria Andries * Ceasul lui Hizo, cu secole in urma

In fata unui adversar supermecanic, FC Vaslui a ratat o calificare de care n-a fost nici un minut aproape