Înapoi la listarea arhivei

04 Iunie 2012 - Oseminte umane, gasite in gradina fostei case a unui barbat dat disparut acum 13 ani

Oseminte umane au fost gasite, joi seara, ingropate in gradina unei case parasite, in care a locuit un barbat dat disparut cu 13 ani in urma.

04 Iunie 2012 - Accident cu trei raniti grav la Vaslui

Trei persoane, doi barbati si o femeie, au ajuns in stare grava la spital, ieri dimineata, in urma unui accident rutier provocat de tamponarea a doua autotursime, scrie www.adevarul.ro.

04 Iunie 2012 - Doar doi sportivi olimpici vasluieni au luat examenul de bacalaureat

Din cei sase sportivi olimpici din judetul Vaslui doar doi au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat la sesiunea speciala organizata la Bacau, scrie www,adevarul.ro.

04 Iunie 2012 - Spitalul Negresti ar putea fi transformat in centru de sanatate multifunctional

Conducerea Primariei Negresti are termen pana saptamana viitoare sa decida daca vrea sau nu sa infiinteze, in cadrul Spitalul Orasenesc, un centru multifunctional de sanatate, scrie www

04 Iunie 2012 - S-a deschis strandul la Vaslui

1 iunie este si ziua in care sa deschis, oficial, sezonul estival la Vaslui. Edilii locali sau numarat printre primii clienti ai strandului din municipiul resedinta de judet, scrie www.adevarul.ro.

04 Iunie 2012 - Nunta mare la Vaslui

Fotbalistul vasluian, Dragos Grigore, care evolueaza pentru Dinamo Bucuresti a revenit acasa pentru a-si pune pirostriile.

04 Iunie 2012 - Intinse suprafete agricole, afectate de ploi

Ploile din ultima perioada au inundat 1578 ha teren agricol, aceasta fiind doar cifra comunicata de primariile din judetul Vaslui, dintre care 1300 ha au fost afectate doar pe teritoriu comunei

04 Iunie 2012 - Dan Diaconescu la Barlad!

Sambata seara, pe 2 iunie, in jurul orelor 23.00, cu o intarziere de doua ore fata de ora anuntata, realizatorul de televiziune Dan Diaconescu a sosit la Barlad. Acesta s-a intalnit cu sustinatorii