Înapoi la listarea arhivei

30 August 2012 - Asfaltarea Vasluiului, blocata!

Cum a distrus Buzatu judetul Vaslui!

30 August 2012 - A murit Ileana Daniel, directorul Transurb Vaslui

DOLIU IN ADMINISTRATIA VASLUIANA

30 August 2012 - Bataie cu strigaturi in balciul din Barlad!

APOTEOTIC Final maret al balciului din Barlad: patru - cinci haine de blana furate, iar taranii de la Tutova s-au batut pana la sange cu taranii din Barlad de au umplut sectia de politie si urgentele

30 August 2012 - Vasluienii sunt ajutati sa-si ia acasa copiii lasati in grija statului

Mai multe familii sunt stimulate financiar, in cadrul unui proiect, pentru asi readuce acasa copiii dati in grija statului * Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului (DGASPC)

30 August 2012 - Custi mai multe pentru maidanezi

Cateva sute de milioane de lei vechi se vor scurge din bugetul Barladului pentru ca edilii sa poata mari capacitatea de cazare a padocurilor pentru cainii maidanezi, scrie www.obiectivdevaslui.ro.

30 August 2012 - Sufocati de creditele in valuta

Deprecierea din luna iulie a monedei nationale a marit ratele la creditele in valuta, iar unii vasluieni nu au mai reusit sasi plateasca datoriile la banci, scrie www.obiectivdevaslui.ro.

30 August 2012 - A incercat sa dea mita unui politist de frontiera

Vaslui Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Biroul Judetean Anticoruptie au identificat un barbat care a incercat sa mituiasca un politist de frontiera. Barbatul vroia sai ofere o suma de bani

30 August 2012 - Grecii si arabii sunt interesati de animalele din judetul Vaslui

In perioada 7 - 9 septembrie, la Vaslui va avea loc o noua editie a Expozitiei "Expo Zoo Agroind". Pe langa taurine, in acest an, organizatorii intentioneaza sa aduca si cai de rasa, scrie www

30 August 2012 - Noi experti in educatie

Judetul Vaslui are inca 26 de cadre didactice in Corpul National de experti in management educational, scrie www.obiectivdevaslui.ro.

30 August 2012 - INCEARCA MAREA CU DEGETUL

Inter - FC Vaslui, astazi, 21:45, Digisport 1

30 August 2012 - Porumboiu ride de Reghe! * Patronul Vasluiului a ironizat declaratiile tehnicianului stelist dupa infringerea din Moldova

Antrenorul Stelei a spus ieri: "Prefer o infringere din care sa am ce invata decit o victorie mincinoasa ca a Vasluiului". Patronul moldovenilor a replicat: "Atunci, sper sa inveti cit mai mult timp"

30 August 2012 - Surpriza URIASA pe piata transferurilor! FC Vaslui, aproape de o lovitura: negociaza cu De Zerbi

Roberto De Zerbi este foarte aproape de a semna cu FC Vaslui. Fostul mijlocas al CFR-ului negociaza cu trupa lui Adrian Porumboiu si sunt sanse mari ca transferul sa se realizeze.