Înapoi la listarea arhivei

22 Septembrie 2012 - Dusuri la... lighean

Termica Vaslui nu poate oferi luxul unei bai in conditii civilizate * populatia care nu are centrale termice in apartamente trebuie sa se multumeasca tot cu dusul la ibric si scaldatul in lighean

22 Septembrie 2012 - After school la Ivesti

Vaslui Cele doua obiective au fost finalizate de catre primarie, iar de ele beneficiazapeste 100 de elevi. Cei mai multi micuti, asa cum nea spus si primarul comunei, Nistor Dumitrache au parintii

22 Septembrie 2012 - Tinerii vasluieni nu vor sa faca afaceri

Vaslui Programul a fost initiat pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre tinerii intreprinzatori.

22 Septembrie 2012 - Pensionarii vasluieni imprumuta bani pentru muraturi

Vaslui Traian Pascu, presedinteCasei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) nea declarat ca in ultimul an se cunoaste o crestere simtitoare a numarului de batrani care solicita imprumuturi.

22 Septembrie 2012 - TRAGIC ACCIDENT CU SASE ELEVI LA BARLAD

INCONSTIENTA Grav accident de circulatie ieri dimineata cand un autoturism care transporta sase elevi la un liceu din Barlad a parasit partea carosabila si a intrat cu viteza intr-un copac.

22 Septembrie 2012 - "Dupa dealuri", avanpremiera la Vaslui

EVENIMENT Avanpremiera filmului "Dupa dealuri", regizat de Cristian Mungiu, care a avut loc ieri la EuroCinema Silver Mall, a fost un real succes.

22 Septembrie 2012 - Adrian Porumboiu lanseaza o replica dura la adresa selectionerului: "Piturca e pshiopat"

Dupa neconvocarea la "nationala" a lui Lucian Sinmartean, Piturca si Porumboiu si-au aruncat cuvinte grele. In scandal s-a implicat si Mircea Sandu, cel care a avut o discutie cu seful de la Vaslui.