Un bărbat din Vaslui și-a bătut soția, apoi a dat foc la casă. Totul ar fi pornit de la gelozie

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 09:52
2715 citiri
Un bărbat din Vaslui și-a bătut soția, apoi a dat foc la casă. Totul ar fi pornit de la gelozie
Un ordin de protecție fusese emis anterior față de bărbat FOTO Pixabay

Un bărbat din comuna Pușcași, județul Vaslui, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce și-a bătut soția în seara de 7 ianuarie, iar câteva ore mai târziu a dat foc casei în care locuiau împreună.

Bărbatul și-a agresat soția vineri seara, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, iar câteva ore mai târziu a incendiat o anexă a gospodăriei. Focul s-a extins ulterior către locuința celor doi, potrivit Vremea Nouă.

Femeia a suferit leziuni corporale și va avea nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, cu doar câteva zile în urmă, în 5 ianuarie, față de bărbat a fost emis un ordin provizoriu de protecție, pe o durată de 5 zile, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 200 de metri faţă de soția sa şi de locuinţa acesteia, comunicarea fiind de asemenea interzisă.

„La data de 5 ianuarie 2022, ora 00.55, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitatea Pușcași, cu privire la producerea unui incendiu, la o locuință din aceeași localitate. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au stabilit faptul că, în aceeași noapte, ora 22.00, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, un bărbatul în vârstă de 48 de ani și-ar fi agresat soția.

Ca urmare a agresiunii, persoana vătămată, o femeie în vârstă de 48 de ani, a suferit leziuni corporale ce vor necesita 2 – 3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, la ora 00.30, bărbatul cercetat ar fi incendiat o anexă gospodărească, alăturată casei de locuit, fiind provocate distrugeri și la locuința comună a celor doi. În urma incendiului, dependința a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 4.000 lei.

La data de 5 ianuarie 2022, față de bărbat a fost emis un ordin provizoriu de protecție, pe o durată de 5 zile, prin care acesta este obligat să păstreze o distanţă de 200 metri faţă de soția sa şi de locuinţa acesteia, precum și interzicerea comunicării cu aceasta. În cursul zilei de joi, 6 ianuarie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au luat față de bărbat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore”, a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui, pentru sursa citată.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Alianţa Dreapta Unită (ADU) şi-a lansat duminică, 14 aprilie, candidaţii pentru alegerile locale de pe 9 iunie. La eveniment a participat și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Vaslui, #barbat, #batut, #incendiat , #eveniment
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
era frig si a vrut sa-si incalzeasca omul sotia.caldura sufleteasca