Alarmant! Barlad, Husi si comuna Botesti, incidenta SARS-CoV-2 de peste 3‰! Nimeni nu mai iese din casa fara masca de protectie!

Vineri, 16 Octombrie 2020, ora 14:33
160 citiri
Pentru ca, in ultimele 14 zile, rata incidentei cumulative a infectarii cu COVID-19 a trecut bine de 3‰ de locuitori in Barlad si Husi si comuna Botesti, autoritatile judetene au decis ca, incepand de maine, timp de doua saptamani, toate persoanele peste 5 ani sa fie obligate sa poarte masca de protectie in toate spatiile publice deschise. Totodata, s-a dispus ca restaurantele, barurile, cafenelele, etc. din spatiile inchise, inclusiv din incinta hotelurilor, sa ramana inchise publicului. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.