Ambulanta Vaslui are nevoie de ajutor: "Ne trebuie aparate pentru dezinfectia autosanitarelor si echipamente de protectie!"

Vineri, 27 Martie 2020, ora 07:48
62 citiri
* Cum, in prima linie in lupta cu noul coronavirus, se afla nu numai spitalele si personalul medico-sanitar aferent, ci si echipajele medicale de pe ambulante, conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui lanseaza un apel umanitar prin care le cere cetatenilor sa doneze bani sau chiar materiale sanitare de protectie.
In urma apelurilor lansate de autoritatile din judet, in ultimele zile, numeroase persoane fizice si juridice din judet au contribuit cu sume de bani sau direct cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.