Ciprian Pintilie, Pro Romania, candidatul la Primaria Vaslui care gandeste si cu inima: "Voi readuce echipa de fotbal acolo unde ii este locul, in Liga I"

Joi, 17 Septembrie 2020, ora 05:32
63 citiri
* Infiintarea unei societati comerciale, in proprietatea Consiliului Local, care sa aduca venituri ce vor fi directionate pentru finantarea echipei de fotbal a orasului - acesta este proiectul de suflet al lui Ciprian Pintilie, candidatul Pro Romania la Primaria municipiului Vaslui.
"Sunt candidatul care iubeste sportul si voi aduce echipa de fotbal acolo unde ii este locul", spune Ciprian Pintilie, candidatul Pro Romania la functia de primar al municipiului Vaslui. Cum vrea sa faca asta? Ideea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.