Coalitia de guvernare si asa-numita opozitie geopolitica au RESPINS proiectul care ofera dreptul studentilor sa voteze in localitatile in care invata: "Categoric impotriva"

Sursa: Vremea Noua
Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 12:35
57 citiri
Proiectul care ofera studentilor si elevilor dreptul de a vota in localitatile in care isi fac studiile a fost respins de majoritatea parlamentara, dar si de PSRM si PCRM.

Fractiunile din coalitia de guvernare, precum si cele care se pretind a fi in opozitie, nu au acceptat nici macar includerea pe ordinea de zi a unui proiect de lege in acest sens, propus de deputatul independent Valeriu Ghiletchi si sustinut de PLDM. Precizam ca ieri si Comisia Electorala Centrala a respins o solicitare in ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.